| viatadecacatt a întrebat:

As avea si eu nevoie de niste sfaturi.(de la fete in special). Ce sa fac? Toti baietii cu care ma intalnesc sau cu care am stat vor sex, explicatia? Nu pot sta mai mult de 2-3 saptamana fara asta.pana acum sunt virgina, fostul meu prieten are 21 de ani si mi-a cerut sa o face, chiar insistent. dar eu am refuzat, sincer imi e frica sa nu fiu panarama orasului, plus sa nu afle parintiithinking astazi am fost in oras cu un baiat super dragut, 20 de ani(eu am 15)de treaba una alta m a intrebat daca vreau sa fim impreuna din astea si mi-a zis baiatu ce vrea d la o fata "Gen stau cu ea, dar nu sa o tin langa mine de frumoasa."de fapt multi baieti cu care am iesit sau am vorbit mi-au zis ca vor si...Si nici din astia de 15-16 ani nu vreau, sunt prea fraieri. ce sa fac? ca nu rezolv nimic daca ii refuz cand ajungem la faza cu "hai la mine". Ma gandesc sa o fac dar cu un baiat in care sa am incederea ca ziua a 2a nu ma voi trezi ca stie tot orasul si pe care sa il iubesc. e bine ce gandesc? si la faza cu parintii.nu ar trebui sa afle, nu ii cred in stare sa ma duca la ginecolog sau cevathinking va rog cat mai multe sfaturi, voi cum o duceti?

10 răspunsuri:
| marius213 a răspuns:

Hmmm... ar trebui s-o faci cand esti pregatita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci. nu o fa [adica nu fa sex cu ei]. pentru ca toti barbatii sun la fel te *** si pleaca. stai mai mult cu ei vreo cativa ani sa vezi daca chiar tine la tine. de exemplu:am o prietena care acum are 18 ani dar de 3 ani tot sta cu unu, l-am cunoscut si eu i foaret de treaba si de cate ori vorbesc cu ea nu i-a zis niciodata "hai la mine"sau pe fata"hai sa o facem". deci trebuie sa cauti si sa ai timp sa il cunosti sa vezi ce persoana este. cei drept sunt fosrte rari.laughing. dar pentru viitorul tau i mai bine sa nu o faci repede dupa ce l-ai cunoscut. ca toti o sa te strige "curva"si in genu asa[scuze big grin]. si o sa ai o reputatie de una. sper ac ti-am fost de ajutor.love struck. by bywave.

| d33aindragostita a răspuns:

Un singur sfat! Nu te incapatana sa te culci cu cineva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios 15 ani si iesi cu de astia de 20 si tu ce crezi ca vor baietii sa te creasca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy Eu te sfatiesc sa nu o faci doar pentru ca fac o fatuca de catelusi. Tu trebuie sa o faci cand te simti pregatita fizic si psihic cand esti informata si cand sti la ce riscuri de expui.happy Majoritatea baietiilor din ziua de azi voor sex si atatwinking. NU TE LASA DUSA DE VAL! Fa-o cu un baiat care iti spune "te iubesc" inainte de "hai s-o facem!". aia nu tin la tine care-ti cer din prima sex... daca te iubeste asteapta dp tine pn cand te simti pregatita... Foloseste prezervativuu, daca nu vrei bebeiii happy si ai grija de tine si de deciziile tale:*

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ummm...crede-mă, dacă cei de 15-16 ani sunt fraieri, şi cei de 20 de ani care se dau la tine sunt...nu de alta, dar nu pot impresiona altceva decât o fată care abia a scăpat de la generală?
Cât despre partea cu sexul, asta explică ce am spus eu mai sus. Refuză-i pe linie până când găseşti unul potrivit (eu tot îţi recomand ceva mai de vârsta ta)

| lalu666 a răspuns:

Mai ai timp dupa parerea mea. dar si atunci cand ai csa iti incepi relatia sexuala sa ai grija sa te protejezi
sunt multe care la farsta ta au inceputo si nu spune lumea nimic

| Iuliix a răspuns:

Nu face nimic...asa sunt toti baietii numai s** vor...si ai abia 15 ani
d la 18 ani poti sa faci ce vr. dar daca afla toata lumea o sa fie urat

| sebweb a răspuns:

Pai probabil vor sex pentru ca arati foarte binetongue

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Fata draga la varsta de 15 ani chiar nu-i bine si eu am avut ocazia sa-mi pierd virginitatea dar nu am vrut eu spun sa mai astepti