| MariuszFyrstenberg a întrebat:

As avea si eu nevoie de opiniile soferilor de pe acest site. Este normal ca la a 6-a sedinta auto sa continui sa fac greseli in ceea ce priveste plecarile de pe loc, virajele, schimbarea vitezelor si parcarile (cam 3-4 greseli din fiecare)? Evident, nu de fiecare data gresesc, se intampla sa manevrez si corect autovehiculul. Nu de alta, dar mi se pare mie ca sunt aiurea si am impresia ca nu voi invata niciodata sa conduc cu adevarat bine. Voi cum erati?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Da, e normal. Aveam zile în care făceam greșeli (stupide) și zile în care conduceam bine. Am făcut greșeli și în ultimele zile, dar erau lucruri mici care țineau de neatenție.
Nu poți să te obișnuiești complet, pentru că sunt prea puține ore pentru asta. Poți doar să fii cât mai concentrat, să deschizi ochii să vezi semnele, să te relaxez și să conduci.
După ce-o să iei permisul o să te obișnuiești încet. O să știi când ai nevoie să dai în spate ca să ieși din parcare și când să nu, când poți să faci depășirea lejer și când nu ai timp și tot așa. Astea se învață în timp, nu după câteva zile.
Spor.

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Si dupa ce vei lua permisul tot vei face greseli, ba mai rau, vei face greseli si intentionat.
Deci nu ai de ce sa-ti faci griji, este normal.

| Mayhem666 a răspuns:

Stai calm, eu faceam aceste greseli si pe la ultimele sedinte, mai am doar doua sedinte si termin totul si apoi dau orasul, ca sala am dat-o, si mi-am mai pastrat cateva sedinte inainte sa dau orasul, si mai am doar doua, si cred ca o sa fac greseli si in aceste ultime sedinte, mai ales la parcari e "vai si amar" si mi-am primit cateva palme zdravene peste ceafa laughing O data era sa dau peste un pieton, treceam pe rosu la semafor, nu opream la stopuri, sunt un dezastru natural, daca e sa iau perminul, oamenii trebuie sa se fereasca de mine atunci cand ies cu masina pe strada laughing