| Original_Nyku_1993 a întrebat:

As avia o intrebare cum pot trimite prin posta un colet? ajutati-ma va rog va multumesc mult

7 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Il ambalezi in ceva potrivit ca sa nu pateasca ceva pe drum, apoi invelesti coletul in hartie alba sau maron de ambalat, scrii adresa ta in coltul stanga sus si adresa destinatarului in coltul dreapta jos pe o singura fata a coletului si mergi cu el la posta unde vei mai completa un buletin de expeditie. Daca il trimiti ramburs, adica destinatarul va plati sa-l ridice, vei completa un al doilea formular verde ca un cec cu numele destinatarului unde scrie Expeditor si numele tau unde scrie destinatar, acela fiind formularul de returnare a banilor (de aceea destinatarul devine expeditor - al banilor). Platesti apoi taxa de transport si gata, il lasi la ghiseu ei il vor trimite unde doresti.

| Original_Nyku_1993 explică (pentru AlexanderAdrian):

Dar daca nu stiu adresa stiu numai numele familia si cum este dupa tata BULAT ALEXEI AFANASI CAUSENI BACCEALIA apui pot sa trimit ca ia este din sat si nu cred sa aiba adresa

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Original_Nyku_1993):

Daca e la sat are cu siguranta o adresa scurta - judetul X, sat Y, strada si numarul. Trebuie sa aiba numar la casa. Daca n-are numar la casa postasul din satul in cauza ar trebui sa stie cui sa duca coletul insa va fi probabil dificil sa inteleaga afurisitele astea de la ghiseul postei din oras. Dar le faci tu sa inteleaga.

Mda da vezi ca nu stiu nr la casa nis nr la posta eu stiu numai raionu satu si familia si cum este dupa tata

Poatese poate de pus raionu si satu unde locueste si numele de famile pe colet si de trimis nu se poate asa ceva?

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Original_Nyku_1993):

Suntem in secolul 21, suna omu si intreaba-l ce nr are la casa, asta ar fi minim ce ti-ar trebui. Raionu nu stiu ce este.

Nu pot suna eu trebuie sa fac ca ia sa nu stie