| Everestcompany a întrebat:

As dori sa imi creez propriul site, in cadrul caruia sa pun chestii interesante, cum ar fi: curiozitati, mesaje de dragoste, mesaje de sarbatori, diverse chestii amuzante, citate, maxime etc. Desigur, aceste chestii nu le-as inventa eu, ci le-as lua prin "copy-paste" de pe alte site-uri, si le-as adauga pe site-ul meu, cu unele modificari, cum ar fi adaugarea unor imagini care sa aiba legatura cu un anumit text. Ce credeti, ar putea avea succes, o sa am vizitatori? Nu fac asta pentru bani, ci pentru a invita la cunoastere si pe ceilalti, pentru a citi, de exemplu, ceva ce nu stiau.
As mai avea o intrebare: daca iau acele texte de pe alte site-uri, comit o infractiune? Presupun ca, din moment ce gasesti aceleasi lucruri pe mai multe site-uri, nici altii nu au patit nimic, si, la fel ca mine, si altii au luat acele texte, la randul lor, de pe alte site-uri prin "copy-paste".
Multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| LioErnest a răspuns:

Da-mi add pe skype : now_play_poker si te ajut cu placere!

| AvM94 a răspuns:

Cred ca ai avea, text cu imagine parca atrage mai bine, decat textul simplu. Zic

suntserios
| suntserios a răspuns:

Comite infractiune daca exista vreun drept de copyright pentru acel material. Daca nu vrei sa ai probleme cel mai simplu e sa prezicezi sursele de unde iei pozele.