Sincer? Toti prieteni mei daca au timp liber vor sa iesim la o bere nu sa stam pe facebook, iar daca vrem sa vb la distanta folosim telefonul.Cu cei din scoala generala nu m-am inteles bine deci nu vad de ce sa-i caut si sa vb cu ei, cei din liceu 98%sunt in Italia si nu mai stiu sa vorbeasca limba romana... iar pe cei din facultate ii am in agenda telefonului deci daca vreau sa vorbesc cu ei ii sun.Eu sincer cred ca facebook-ul si messingerul ii strica pe oameni, nu m-ai iesi la o bere, nu m-ai iesi sa te plimbi pentru ca de... poti sa vorbesti cu ei pe facebook, mess etc. iar asta nu e bine.call me old fashion dar eu ma distrez mult mai mult decat cei care comunica in stil modern.
Sper sa apreciezi sinceritatea
Ba din contra sylar2007 populatia o sa scada cu cateva procente mai putini betivi
)daca iesi la o bere cu prieteni nu inseamna ca esti betiv, daca tu te culci cu mai multi barbati inseamna ca esti curva? Facebook-ul si mess-ul TAMPESTE! generatia facebook si messinger vorbesc gen,, nu stiu, sh, asl''Sa bei o bere sau sa iesi pur si simplu in oras cu prieteni nu te face betiv dar daca ar fi sa ma iau dupa ce zici tu...betivul se trezeste tampitul ramane tampit
Tare de tot, ai dreptate.Si nici sa vorbesti pe facebook cu nu stiu ce persoana tocmai din Canbodgia sau mai stiu eu de unde in stil nou: Where a u from.
Si aia cu tableta in mana
Multi dintre voi credeti ca daca ai facebook esti buricu pamantului.Cu ce e mai tare un om care are facebook decat un om care nu are facebook? Cu nimic. Pui niste poze pe net si pot sa te vada si aia din Guam, adica nu ai intimitate.Mai bine iesi afara cu prietenii ca acum 10 ani, cand netu nu era asa de periculos, mai vorbiti si voi despre viata nu despre facebook
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: