| danyyyel a întrebat:

As dori sa stiu daca crema CLEAN AND CLEAR Blackhead clearing face sa dispara atat pumctele negre cat si cosurile?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a sarit deloc, chiar ti-a dat niste sfaturi mai mult decat folositoare.nu,nu o sa-ti dispara peste noapte si nici peste o luna cosurile si nici punctele negre de la clean and clean, doar iti mentine pielea un pic mai curata dar porii se deschid si se "umplu" de praf, de celule moarte, de "grasime", de fard de ten...si apar punctele negre. o masca de malai cu ou, lamaie si miere o data pe saptamana este obligatorie si crema astringenta si una hidratanta in fiecare zi.

3 răspunsuri:
| angella1972 a răspuns:

Eu ti-as recomanda mai curand remedii naturiste, sunt mai ieftine si mai eficiente, dar trebuie sa le folosesti regulat.amesteca o lingura de tarate de grau, pe care le gasesti la plafar cu doua linguri de lapte, fa-ti o masca si dupa 5 minute freaca usor fata.clateste cu apa calda, si vei vedea rezultatul.

| danyyyel explică:

Scuze dar ai sarit de la subiect dar ar fi o metada inteligenta

| cutica a răspuns:

Siner eu am folosit crema clean and clear dual action. O folosesc de 4 zile si mi-a dat niste rezultate ft bune. Tenul meu nu raspunde la multe creme si solutii.Am incercat cu o gramada.Acum 5 zile mi s-au infectat cosurile si nu mai treceau. Mi-am dat cu crema clean ad clear si a facut minuni. Daca vrei sa o incerci cauta in farmacii, de preferinta sensi blue si este intr-un tub de culoare alb si mov pe care srie Clean & clear dual action MOISTURISER. Da-ti cu el pe fata dimineata si seara pe tenul curat.Sau inca o crema care est foarte buna ete clearasil.Am vazut ca nu prea se mai gaseste dar, poateai noroc.Intreab-o pe asistenta de la farmacie de crema clearasil pentru cosuri.Este foarte eficienta pentru ca are in ea sulf. Daca ai observat cand te duci l-a mare ca iti trebuie cosurile cand stai cu cap in apa.Este datorita sulfului din apa.Succer.Sper cate-am ajutat ca de cat.