Pai te duci la un alt reprezentat Avon(adult, adica o persoana cu experienta). Daca esti minora iti trebuie acordul parintilor.Nu ai cam nimic de castigat, se ofera anumite "premii"(seturi d parfum sau produse) daca faci comanda de o anumita suma.Nu.i cine stie ce, mai mult stres.Si in plus poti sa. ti iei teapa, adica de ex. eu comand de un milion de la tine, dar trebuie sa. ti dau banii cand primesc produsul, tu imi aduci produsul da eu nu vreau sa. ti mai dau banii, cine da banii de la ea? TU.Vezi nu. i bine. Te sfatuiesc sa nu te faci reprezentat la Avon!O seara placuta!
Buna. Eu sunt reprezentant Avon de circa 8 ani. Sunt multumita de beneficiile oferite de Avon.
De 2 saptamani sunt coordonator.
Per total, eu sunt multumita de Avon. Nu ai nimic de pierdut!
Tu, ce asteptari ai de la Avon?
Pai...in primul rand imi plac mult bijuteriile si unele cosmetice de la avon dar as vrea sa pot sa strang bani singura fara ajutorul parintilor, si sa cumpar si produse la reducere, [am 15 ani]
Buna! te pot ajuta eu cu cea mai mare placere.id meu bruneta_alexandra93
Buna! De aproape un an inscriu fete care vor sa fie reprezentante Avon. Pe langa premiul pe care li dau ca se inscriu ele mai indeplinesc daca pot 4 nivele la care la ultimul nivel primeste parfumul Little Black Dress la doar 8 lei. Comanda se da foarte usor de pe net sau de pe telefon prin sms. Acuma incep sarbatoriile si sunt multe persoane care comanda cadouri pentru cei dragi, deci vei avea comanda destula pentru premii. Daca ai fi interesata eu ti-as oferii inf la orice ora numa sa ma contactezi. Ma numesc Andreea si sunt din jud. Brasov, id meu este: andreea_boieriu@yahoo.com. Sper sa ne auzim!
Eu te pot ajuta cu inscrierea, sunt coordonator.
Ai reducere intre 20-40% la produsele cosmetice preferate;
Coletul vine acasa, gratuit sau il poti ridica de la posta in 1-2 zile de la comanda;
Plata nu se face pe loc ci in termen de 18 zile
Ai parte de cursuri si training-uri gratuite, atestate cu diploma;
Participi la cursuri si training-uri gratuite atestate cu diploma!
Pentru mai multe detalii contacteaza-ma la dana. fatu@yahoo.com sau 0731166295
pagina facebook: https://www.facebook.com/avondana
pagina Avon Connects: http://www.avonconnects.com.ro/view-prp.jspa?username=dana.fatu
Succes!
Buna sunt coordonator avon pentru mai multe detalii add: avonlele@yahoo.com acolo vom vorbi despre toate nelamuririle pe care le ai! pupici