| DeeaDiDi123 a întrebat:

As pune o întrebare dar nu știu cât de sinceri o să fiți. Cât de des faceți duș?

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Robocop are intretinere in laborator

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când îmi spun cei din jur că put și mă mănâncă pielea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea am un program. Imi dau seama cand trebuie. Undeva la maxim 3 zile de stat in casa.
Maxim 2 zile de umblat prin societate.
In fiecare zi de munca fizica.
Cel putin de 2x pe zi, cand circul prin canicula.
Siii dupa fiecare partida de sex, cand o fi aia.
Multumita?

| lpavel a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cel putin de 2 ori pe zi? atunci vara stai numai in dus... ai ars-o putin aici laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru lpavel):

20 de minute sub dus, de doua ori, consuma toata ziua?
Incearca sa cosesti, sau sa faci beton vara, sa vedem cat de curat esti la 2-3 ore de la dus.

Pai fac si beton... de multe ori muncesc in constructii si fac dus seara, nu de 2-3 ori... pai ce fac, fug acasa de la munca sa fac dus? laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru lpavel):

Man, sunt situații specifice și concepții individuale.
Doar nu ne luăm la întrecere cu dușurile, ce naiba. laughing

Alea doua pe zi sunt doar cand e foarte cald. Normal ca pe santier nu ai unde, dar eu lucrez la mine acasa. Sa zicem ca fac un dus de igiena, dimineata, ma duc si tai iarba, transpir nasol si mai fac un dus de improspatare/racorire, mai rece, apoi pot iesi in oras.

Asta e ok daca ai muncit ceva apoi iesi in oras, dar cand te intorci din oras nu mai ai nevoie de dus ca doar n-ai mers sa stai in soare, apoi mai exista deodorante...

| lpavel a răspuns (pentru Hammurabi):

Pai tocmai asta e, ca nu ne luam la intrecere dar unii dintre voi mai si exagerati de parca i-ar pasa cuiva ca tu faci dus de 10 ori pe zi... dar iti spun eu ca nimeni nu face asta, sunt doar cuvinte goale!

Deodorantele nu te ajuta cand te-ai sters de 20x de transpiratie si incepe sa te usture pielea...

| doctorandus a răspuns:

Depinde: la organele sexuale si la fund, o data la una sau doua zile.

Dus total: o data la una sau doua saptamani.

| Drimmero a răspuns:

O data pe zi indiferent de anotimp si de cat de murdar sunt, nu pot dormi stiind ca n-am facut dus.

| lpavel a răspuns:

Daca nu muncesc atunci la 3-4 zile, daca muncesc la 2-3 zile sau zi de zi daca fac lucrari jegoase... aici nu ai de ce sa nu fi sincer oricum nimeni nu cunoaste pe nimeni... laughing

| LoveSleep a răspuns:

O data la 2-3 zile daca ma dau cu deodorant, o data pe saptamana daca raman fara.

| NLS a răspuns:

Transpir destul de repede, fac dus in fiecare dimineata (luni-vineri),
si in weekend doar daca trebuie sa ies din casa (si de obicei ies sambata).

| Hammurabi a răspuns:

Păi de câte ori e necesar, sau de câte ori simt nevoia.
Aici vara e mult mai cald decât în RO.
Când e foarte cald afară și de 2-3 ori pe zi. Un duș rapid de 5 min. te răcorește perfect și îți dă și o stare de confort și relaxare.
Acum, depinde și ce faci.
Că dacă stai toată ziua în fața calculatorului și la aer condiționat, dușul de seară sau dimineață poate fi suficient.

| Mayhem666 a răspuns:

Zilnic. Uneori chiar si de doua ori pe zi. Pe cap la fel, zilnic.
Sincer, nu inteleg cum cineva ar putea sa se duca seara sa se culce fara sa fi facut dus. Nu pot sa concep asa ceva, mi se pare dezgustator.

| Nirvanaaa a răspuns:

Zilnic. Nu am o regula dacă e dimineața sau seara, depinde când vine apa caldă. laughing

| StrongHeart a răspuns:

Mult prea des. De mai multe ori pe zi cateodata. Am auzit ca nu e bine sa te speli cu sampon prea des pe cap, in rest nu cred ca e ceva rau, dar simt nevoia sa fac dus cand sunt obosit sau daca transpir, nu stiu de ce, dar dupa un dus te simti mult mai energic.
Recunosc ca mai am si momente cand sunt prea obosit dimineata si ma spal rapid cu sapun si apa la subrat si pe gat(la chiuveta), dau cu niste deodorant si ma apuc de treburile zilnice(asta daca nu am undeva de mers), iar daca transpir fac dus din nou.
Ca o regula, eu zic ca la sfarsitul fiecarei zile e necesar un dus macar, nu neaparat si pe cap, iar parul trebuie si el spalat o data de doua ori pe saptamana, eu ma spal mai des, aici nu stiu cat de bine e sa te speli des cu sampon, parerile sunt impartite.

| aumih16 a răspuns:

Depinde! eu nu prea fac chiar in fiecare zi! da fac cand e nevoie!

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

In fiecare seara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data pe zi, seara.

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Spalatul, fie ca faci baie sau dus, tine de igiena corporala a fiecaruia dintre noi.
De obicei, eu fac dus zilnic, o data pe zi. Daca sunt zile in care nu transpir, de obicei iarna, atunci se intampla sa fac dus o data la doua zile.

| Anonim67377882 a răspuns:

In fiecare zi sau la 2 zile.
Pe cap ma spal o data la 3.