Da, e interesant ce se petrece acolo
Nu am avut ocazia sa merg chiar acolo, in padure, si tocmai de asta nu sunt atat de sigura pe ceea ce este scris pe anumite site-uri
Nu pot sa cred un anumit lucru din moment ce nu l-am trait sau nu l-am vazut
Poate exista, poate nu, sau poate e doar o gluma, sa sperie localnicii
Prima data cand am citit despre padurea Baciu am ramas asa... putin uimita, nu credeam ca in Romania chiar exista asa ceva
Sincer, singurele lucruri care m-ar putea face sa cred ca acolo se petrec fenomene paranormale sunt cercetarile facute in padure.Si lucrul care ma face sa ma indoiesc de toate prostiile este acela ca nu mi se pare o padure speciala. Adica, de ce se spune asta despre padurea Baciu si nu despre alta padure?
In fine, acum fiecare cu parerile sale.
Take care
Te rog sa-mi spui ca tu nu crezi in chestii deastea.Is niste inventii. Oamneii care nu au de lucru (somerii...ca-s foarte multi in perioada asta) se apuca de farse.
P.S.: Nu crede orice...in America exista fantome adevarate, pentru. ca acolo nu se sfintesc casele, dar in Romania se sfintesc.
Numai bine Nu te mai gandi la fenomene paranormale ca in Romania nu se poate intampla asa niste evenimente, in + o sa ai cosmaruri daca te mai gandesti.