| alittlestar a întrebat:

As vrea parerile voastre stiti ca in unele scoli elevii fac de servici pe scoala adica sun a cu clopotelul au grija de cei obraznici si care se bat de cei care chiulesc si daca se intampla ceva in scoala atunci da vina pe ei pentru ca fac cate doi si maine sunt si eu de la 11 fara unsfert pana seara la 6 ce parere aveti?

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mie sincer imi placea sa fiu de servici big grin Nu prea e corect dar totusi...
Elevi ar trebui sa vina la scoala sa invetehappy
In clasele 6-8 am fost si eu de servici si imi placea foarte multlove struckScapam de ore si in pauze veneau colegele mele si stateau cu minebig grin

| Vizitiul a răspuns:

Mi se pare o aberatie chestia cu "paznicul pe coridor", elevii vin la scoala sa invete, nicidecum sa pazeasca.

| MM a răspuns:

Si eu am sunat clopotelul, si in generala si in liceu. Nu mi se pare ceva exagerat, acum depinde si ce atributii ti se mai dau in afara de a suna sau de a fi la ordinele profesorilor ( cand faci de serviciu la cancelarie). Sa-i linistesti pe cei care se bat nu intra in atributiile unui elev care face de serviciu.Pentru asta sunt gardieni in scoli.
Oricum, pentru elevi asta e o ocazie de a chiuli motivat (macar de doua ori pe an), conducerea institutiei e multumita ca nu trebuie sa plateasca pe cineva pentru aceste servicii, deci toata lumea e fericita.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Foarte bine fata, scapi si tu de ore. Ia un mp3 si niste casti cu tine, ziaru financiar, daca esti mai mica ia cancanu si clicku si o sa vezi ca nu e rau sa fi elev de serviciu pe scoala. Obligat incearca sa faci putin pe "sefa" si ai grija sa iti iei cursurile de la colegi. Hai sa te distrezi maine

| onofrei89 a răspuns:

Cand eram si eu pe la generala faceam si noi acelasi lucru.pentru mine asta era ca o sarbatoare nationala, scapam de 7 ore iar de liniste trebuia doar sa ma iau de unu mai tare ca apoi nu mai existau problemewhistling

| alittlestar explică:

La fel cred si eu! ooooof!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt a 6`a si am facut si anul trecut de serviki... dar sa stii... daca esti la cancelarie nu intra de prea multe ori pe pauza ca tipa prOfelechatterbox

| Rizel a răspuns:

Da mult te tine de servici. Eu zic sa stai linistita si sa nu te stresezi, orele de stat de servici pe scoala pot fi amuzante iar sansele ca ceva rau sa se intample sunt minime (parerea mea). Oricum, consider ca profesorii nu sunt indreptatiti sa arunce vina asupra elevilor de servici pentru o intamplare negativa, deoarece este foarte greu sa tii piept altor elevi de varsta ta, mai mici sau mai mari care fac pe nebunii si oricum nu te baga in seama pentru ca nu reprezinti nici o autoritate in fata lor. Bafta!

| Ioana_6074 a răspuns:

Daca chiar nu iti place spune-i diringintului(ei) sa te inlocuiasca cu un alt coleghappy