Am o parere foarte buna, daca ei nu se simt bine in corpul lor, este si normal ca se fac sexul opus, si cand se fac sexul opus se simt fericiti si foarte okey.
Asa cum sunt si cei homo, lesbi si bisexuali, ei asa sunt, sunt normali in felul lor si este foarte okey atat timp cat nu deranjeaza.
De ce ai o parere nu doar buna, ci foarte buna despre ei?
Pai am o parere foarte bune sau buna fiind obiectiv, daca lor le place, e ok, nu e nici o problema, se simt bine asa. Adica nu ii descosider, nu ii marginalizez, asta am vrut sa zic.
Asa cum am si de les, bi sau homo.
Mie imi pare rau ca nu-s homo sau bi, pentru ca era un mare avantaj, ca bi puteam alege cu cine ma cuplez sau fac sex, e normal sa am dreptul de a alege, dar asa, nu merge.
Nu am complexe din astea, si am zis-o mereu cand era contextul si in real.
Iar doar homo iar era bine, ma inteleg mult mai bine cu barbatii, la discutii, gandire, pasiuni, dar nu a fost sa fie.
Despre problema lor sigur ca nu am o parere buna, ca ei sufera si sunt obligati sa faca schimbarea ca sa iasa din disforia de gen care le da o depresie de ii incapaciteaza.
Asta este.
DA! Este o dereglare in creier care ii face sa nu se simta bine in corpul lor. Dar nu e pusa ca boala mintala de medici.
diana_more întreabă:
anonim_4396 întreabă: