| w0nderboy a întrebat:

As vrea sa citesc ceva interesant. ce-mi recomandati?
Funda daca va motiveaza cu ceva. ^^.

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Daca iti plac cartile in care se abordeaza psihicul (psihozele) atunci poti alege din Dostoievski: Crima si Pedeapsa, Dublul, Adolescentul, Demonii, Jucatorul, Subterana (Amintiri din subterana).

Vrei ceva mai fantastic citeste de Mihail Bulgakov, Maestrul si Margareta.

Recomand de asemenea seria de povestiri ale lui G.G. Marquez Ochi de caine albastru, unde este prezenta tema mortii si a vietii de dupa moarte. (Te poate deprima insa stilul este senzational)

De la noi iti recomand orice de Cezar Petrescu de la Oras Patriarhal la Calea Victoriei pana la proza fantastica precum Omul care si-a gasit umbra

Thomas Mann - Muntele Vrajit e o capodopera, te va captiva povestea ciudata si personajele si mai ciudate.

Si ultima recomandare, Invierea lui Tolstoi, zic eu mai buna decat Razboi si pace sau Anna Karenina.

Sper sa gasesti ceva interesant

4 răspunsuri:
| Anastasia1997 a răspuns:

Buna
Depinde ce inseamna "interesant" pentru tine :
Tehnici de superinvatare~daca vrei sa te ajute in viata de zi cu zi
Venin Colin Falconer
Fantoma de la Opera
Crima si pedeapsa ~ daca vrei un roman politist/psihologic

La rascruce de vanturi
Love story
Si daca maine va veni~ daca vrei un roman de dragoste
sau Numele Trandafirului sper ca te ajuta happy :*
FUNDA?

| Captoresque a răspuns:

Cărți de John Green, sunt bestsellere acum în perioada asta. Și sunt foarte bine scrise.

| justHISgirl a răspuns:

Nu stiu daca vei fi interesat de psihologie....am citit si chiar am ramas impresionata de Arta razboiului Sun tzu.
sper ca vei ramane multumit)))

| CrissuCristina a răspuns:

Iti recomand "Ellen Feldman - Iubirea secreta a Annei Frank " sau "Edmond About - Omul cu urechea rupta ".winking