Spune M-am plictisit de a mea
Cat de cunoscut imi pare
Hm?
Cred ca stiu la ce te referi, adica, banuiesc nu stiu...
Si daca e asa, pot spune ca am trait ceva de genul. Si nu pot sa spun ca regret, chiar daca nu a iesit bine deloc. Dar m-a ajutat sa vad mai clar lucrurile.
Man. Ai ceva cu nuntile.
Vreau să ştiiu.
De unde sti ca de pe tot TPU ma gasit tocmai pe mine? poate e un homosexual care face misto de baieti, pe internet circula tot felul de specimene man, nu e vorba ca nu suport, in general tolerez cam tot, e vorba ca aia nu-i relatie man matura, o relatie include realitatea parerea mea
Ma bazie albina de soramea cu nunta vrea sa vada cum imi termin viata sa se bucure si ea )))
Oh. Cum pot sa rezist la fata aia de catelus
Bine ai castigat. Dar... e intuneric inauntru
Cum ma ''iubesti'' tu pe mine?
Daca te numesti Arsenal te iubesc enorm! Te-ai simtit, este?
Eu ma numesc Florentina. Si ma iubesti oricum! :p
Cand eram mic am trecut intamplator pe langa Tv, era dat pe fotbal, de atunci sportul asta mi-a intrat in sange si implicit echipa Arsenal! Altceva? Nu e dragoste pura?
Noaptea vad ca am chef de povesti de astea, da spune man
Ce sa mai spun. Nu ti-am spus pe fb?
Iar vrei sa imi aduc aminte?
Nu,nu vreau sa te fac sa plangi ca o virgina dupa iubi ei, povestemi cum a fost primul tau sarut?
Nu mai bine scriu o intrebare despre intamplarile mele pe aceasta tema?
Pana si asta ma face sa ma gandesc la multe altele...
Ma bag la un film de dragoste atunci
Ce film?
Titanic pana dimineata am ce plange ca o virgina )))))
Am nevoie sa imi spun sentimentele cuiva, deci o sa las asta aici, daca o sa o citească cineva imi pare bine.
Am 15 ani si din clasa a 7a iubesc o fata(acum sunt a 8a), o cheamă Marinela. Am mai iubit si inainte, dar numai ea ma intimidează,ma face sa ma simt mult inferior ei. Ne intelegeam bine, la început puteam vorbi cu ea despre orice, dar acum nici mesaj nu ii pot da. Recent când i-am dat mesaj a spus ca nu are despre ce vorbi cu mine, ca ea cu alti baieti vorbeste mai des, ca numai cu mine are problema asta, mi-a spus ca ii este mai comod fata in fata cu mine.
I-as spune sentimentele mele, dar nu vreau sa ne distantam si mai mult, in pauze vorbesc cu ea uneori, măcar atâta bucurie sa mai am si eu.
Nu cred că vrei să știi ce povești am eu. Dar într-un singur cuvânt sex&drugs& rock'n'roll.