| ramoo a întrebat:

As vrea sa imi creez o cariera muzicala. dar nu singura bineinteles.caci nu pot. Ji ca aproape in toate cazurile starea materiala nu este prea favorabila.(Sunt din Buzau)Am facut catva timp ore de canto si de pian dar nu m`au dus nikaierioh go on Imi trebuiau ff multi bani.si nu prea am rezistat.
In fn.eu nu inteleg de ce toate pitzipoancele si non`valorile(daca pot sa le numesc asa)sunt lansate atat de ujor iar cei care merita sunt dati deopartesad. In final. As vrea sa stiu daca are cineva vreun sfat pentru mine. Ce as putea sa fac.Pentru ca eu chiar vreau sa ma lansez.Sau macar sa fiu ascultata de cinevahappy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai voce furmoasa/? esti draguta ca doar sti ca nu poti ajunge cantareata daca esti si urata eu ti le spun pe fata.deci trebuie intre adevar sa ai si bani si o familie stabila. nici eu nu stiu prea multe dar iti spun ce am auzit ca si eu vreau sa am fac cantareata

| adriana_4524 a răspuns:

Hmmm, ramona asta e lumea de azi dn pacate sad, dk ai voce buna si vrei sa te lansezi mergi si vorbeste cu un profesor sau o profesoara, si te va ajuta sigur happygood luck >big grin

| AiDa_5611 a răspuns:

Si eu am voce, sunt frumoasa...Insa nu oricine ajunge o stea! Crezi ca in Romania nu's multi oameni cu talent? Dar nu pot deveni toti o stea! Si nu oricine rezista stresului.Asa ca nu-ti face sperante, in zilele noastre nu mai ajungi sus daca ai facultate.
Oricum, inregistreaza un demo. Poate o casa de discuri te va lansa.Insa nu-ti face sperante! Cum am zis: Nu oricine ajunge o stea!

| vitmik a răspuns:

Sa stii ca asta caut si eu hai paa

| vitmik a răspuns:

Asta vreau sa aflu si eu