anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea să îmi fac un tatuaj foarte mare pe antebraț, iar un prieten mi-a recomandat un asa zis artist tatoo nebun care a lucrat la un salon de tatuaje, dar a fost dat afară pentru că era nebun. El lucrează acum pe cont propriu la preturi extrem de mici, dar nu stiu ce să zic, el are prețuri de 3 ori mai mici decât alții si nu prea am încredere in el. Tatuajul prietenului meu arată bine si e facut de individul astă. Voi ce părere aveți?

7 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Ce parere in legatura cu ce? Si eu mi-am facut tatuaje la tipi care lucrau pe cont propriu, care cereau 50-70 lei ora deci de 3 ori mai putin decat la salon. Daca te referi la posibilitatea de a te imbolnavi, sau te gandesti ca respectivul ar tatua mai multe persoane cu acelasi ac, asta se poate verifica chiar la fata locului. Daca nu esti sigur de cum lucreaza el, adica te gandesti ca tatuajul n-o sa iasa bine, ii poti cere niste poze cu tatuajele pe care le-a facut altor persoane. Bafta!

| T0T a răspuns:

Ce-o fi o fi. Sunt și nebuni care sunt de meserie. Acum toată faza e dacă ai încredere în prietenul tău.

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Nebunii sunt chiar mai inventivi cateodata. Au imaginatia bulversata si le ies personaje mai faine.Cu toate ca pare periculos...

| T0T a răspuns (pentru RainmakerX):

Acum depinde și de cât de nebun e. Și ai dreptate. Acum fiecare artist are și un strop de nebunie.

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Daca a iesit bine la prietenul lui atunci eu cred ca nu e chiar dus de tot cu pluta.
"Acum fiecare artist are și un strop de nebunie."-Atat de adevarat...

| AFR81 a răspuns:

Un tatuaj nu este ceva de joaca. Parerea mea este sa nu mergi daca n-ai incredere deplina in acel artist. Intereseaza-te pe la altii, cere-i poze cu alte tatuaje. Depinde acum si ce intelegi tu prin nebun, depinde cum isi manifesta nebunia asta.

| OldSoul a răspuns:

O fi pretul de 3 ori mai mic, dar crede-ma ca daca iei vreo boala deoarece nu schimba acul o sa platesti foarte foarte scump.