Pai...eu stiu sa fac dar nu stiu daca o sa si intelegi de la mine. In fine, tai niste fire de ata, pe urma le numeri sa fie un numar par, le legi la un capat, le imparti imparti in doua parti egale, iei de la o parte un fir de ata ( din spate cum ar veni) si il duci in fata celeilalte parti daca pot sa spun asa, si continui tot asa pana o impletesti pe toata si apoi o legi si la capatul ala si gata. Nu stiu daca ai inteleg prea bine. Ai fi inteles mult mai bine daca iti aratam, dar nu am cum
Pai e siplu da nu stiu daca o sa intelegi de la minee pui sase fire de ata (culori diferite da nu numai cel mai fain iese cu alb si negru)si le imparti in parti egale si ieii alea doua de la mijloc si le faci nod de cate doua ori fiecare culoatre ( e mai binee pe culori diferite ca sa nu le incurci )si faci tot asa si tea iesit bratara... sper sa fi inteles
Iti selectezi trei culori preferate,de exemplu:negru,albastru, rosu. Tai o bucata de ata aproximativ aproape un metru din fiecare culoare. Iei toate firele si le indoiesti incat sa fie egale. Ordinea culorilor trebuie sa fie asa:Rosu, albastru, negru, negru, albastru, rosu.Iei ata neagra din stanga si o inozi cu cea din dreapta de doua ori si apoi cu aceeasi ata cu albastru si rosu, apoi iei celalalt fir negru si il inozi cu culorile din stanga.Continua pana cand ti buna bratara.:-P :-D
Pai as putea sa te ajut cu un sait ce cuprinde multe modele, si multe tutoriale de asemenea ...scrie pe pagina de google friendship-bracelet.net...http://friendship-bracelets.net/
anonim_4396 întreabă: