| Nefarius a întrebat:

As vrea sa intreb ce ati facut sau ce ati face daca toata lumea voastra s-ar prabusi intr-o secunda, daca din toata viata voastra ar mai ramane doar ramasitele unei poze arse?
Cum ati reactiona, cum ati gestiona problema si cel mai important daca nu ati mai avea puteri, ati mai mai continua?
Da stiu, una din miile de intrebari de genu' dar vreau sa vad si pararile voastre, atata tot.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din moment ce sunt o fiinta emotionala nu stiu,nu pot sa imi imaginez cum ar fi,imagineazati tu ca iubesti o fata sau ca faci dragoste sau ca e curemur, sunt actiuni emotionale, involuntare, cand un leu e in fata ta numai te gandesti rational ce sa faci, actioneaza animalul din tine

| Freya1 a răspuns:

Nici acum nu am nimic al meu si nu am ce sa pierd asa ca ma resemnezi si fac ce simt, cand simt fara sa imi pun restricti

| GoldenZenith a răspuns:

Încerci să o iei de la capăt și intotdeauna există o rămășiță de putere. Cei mai slabi cedează pentru că, aparent, viața nu este pentru toți.

| FaraNumePls a răspuns:

Cred că m-aș sinucide.

| Samariteanul a răspuns:

Pai as fi constinet ca nu mai am ce face, chiar nimic si cred ca m-as sinucide sau as incerca sa supravietuiesc cu amintiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As continua sa lupt.As incerca sa imi recladesc lumea.Nu as renunta fara sa incerc.Cat despre putere, presupun ca as lua-o din dorinta de a-mi demonstra ca pot sa obtin ceea ce imi doresc, indiferent cat ma va costa sau cat timp imi va lua.

| DorelExpertu a răspuns:

Daca toata lumea mea s-ar prabusi, primul lucru pe care l-as face ar fi sa ma feresc sa nu cada daramturile pe mine.
Daca din toata viata mea ar mai ramane doar ramasitele unei poze arse, as cauta printre daramaturi un telefon sau un aparat foto sa fac alta poza. Stii cum e, dupa fiecare sfarsit, vine un nou inceput.

Daca nu as mai avea puteri as continua sa lupt pana as ramane si fara viata logic.

| Vanishgold a răspuns:

O iei de la capat! Am patit, am zacut un timp, apoi m-am ridicat. Nu ai alta varianta!

| ColdHeart a răspuns:

Mi s-a intamplat asta de vreo 2 ori pana acum, prima data a fost nasol rau, cu suparari, tristete aproape depresie. Ma simteam pur si simplu "numb" dar am rezistat cumva, a trecut timpul si a fost mult mai bine. A 2-a a fost acum recent, meh... tot continui ca nu ai de ales. Asta e viata pana la urma.

| Anonim820 a răspuns:

Am trecut pe acolo, hmmm da
Renasc ca pasarea phoenix din cenusa

| Nefarius explică:

This is the end, beautiful friend,
This is the end, my only friend, the end big grin