Eu sunt zodia balanta.sunt o persoana ft echilibrata si gandesc mult timp inainte de a face ceva.si pe de cealalta parte sunt si impulsiva.de cele mai multe ori trec cu vederea micile "probleme" ce ma deranjaza la anumite persoane.si.atunci cand ma cert cu cineva arunc cuvinte ft grele.
apropo urmaresc si eu lucurile astea si in mare parte ma potrivesc cu carcteristicile de pe net.
Byeee``
Hmmm. ce as putea spune despre mine? sunt multe d zis sa stii.
sunt o persoana destul d dificila.sunt vesela, prietenoasa, sunt o persoana calda.am f multe cunostinte, multi amici si cativa prieteni.am o gura mare, sunt sincera si directa. spune mereu ce gandesc, indiferent despre cine gandesc, uneori fara sa imi pese d consecinte.sunt genul d persoana, pe care daca o deranjeaza ceva nu poate tine lucrul acela pentru el.sunt impulsiva, mai mereu fac si p urma gandesc.sunt si f sensibila, in sesul ca ma afecteaza unele lucruri, dar sunt si f puternica.sunt o fire libertina, independenta care nu suporta sa fie controlata d nimeni.sunt o persoana, hotarata si ambitioasa.cand imi intra ceva in cap nu ma las pana nu fac sau macar incerc sa fac acel lucru.incep multe lucruri, dar ma plictisesc repede si le las neterminate.sunt curioasa, am intereseaza ce e in jurul meu si mereu vreau sa aflu ce se intampla in jur.sunt mai nebunatica, spotana. iau unele decizii p moment acultandu-mi instinctul care nu m-a prea inselat pana acum. uneori sunt dura fara sa vreau, alteori prea copilaroasa.cand iubesc, o fac cu pasine si ma implic 100%. se zice ca sunt si posesiva, insa nu sunt.am fost, dar m-am schimbat.
uite aici poti sa aflii mai multe despre zodia mea:
http://www.horoscop20.ro/zodiac-european/berbec.php
Bună!
Sunt o persoană enrgică, plină de viaţă, alias "argintul viu"...sunt un copil destul de pretenţios, un adevărat filozof/filosof (trebuie să specific că nu ştiu cum se scrie), îmi spun punctul de vedere întotdeauna şi am un simţ aparte de a "detecta" proştii.
Aşa:întotdeauna vreau mai mult, sunt ambiţioasă, rebelă, ştiu să mă comport civilizat (dar asta numai când vreau l-)).
Ador muzica, trăiesc prin ea, ador copiii, îmi place să trăiesc, să aud sunetul motocicletelor pe care le iubesc, să văd marea, întotdeauna m-am simţit un copil special şi habar n-am de ce.
Trecem la capitolul defecte:sunt prea sinceră, nu-mi place să-mi vorbească altă persoană despre caracter (pentru că e prea vulcanic), sunt prea impulsivă, acţionez după instinct, am răbdare numai cu copiii, îmi place să glumesc cu profesorii de parcă ar fi sorumea şi cam atât.
Sunt în zodia leului, caracterizată prin elementul foc parcă(), cineva mi-a spus că zodia leului, a berbecului şi a săgetătorului sunt cele mai puternice zodii şi fără supărare pentru unii, chiar sunt nişte zodii fără pereche.
Cam atât am avut de spus. Să mai pui întrebări de genul ăsta că mie îmi plac, da?
Bye!
Heii.
Paii.
Ce pot spune despre mine?
Sunt zodia gemeni.
Sunt o persoana sincera , sociabila, deschisa lucrurilor noi, dornica de aventura, sunt mai rebela , uneori cam prea tupeista (fapt care mi-a adus multe critici ), nu ma intereseaza ce cred ceilalti despre mine , in general urasc sa mi se spuna ce sa fac, dar daca vreau: fac!, imi plac lucrurile riscane si orice contine distractie \. Urasc: persoanele care ma barfesc , smecherii, fitosii/fitoasele , persoanele perfectioniste.
Ador: sa fac mereu ce vreau si sa le fac in ciuda celor care vor sa ma demoralizeze . Sa vorbesc pe mess ore intregi. Sa ascult muzica . Sa dansez.
In unele privinte sunt o fire schimbat-ore. Uneori sunt rebela, alteori sunt mai timida. Uneori spun lucrurile in fata, alteori sunt mai indirecta.
In princiu, sunt o fire mai misterioasa . Nimeni nu ma cunoste cu adevarat!
Sa stii ca mi-a placut mult intrebarea. Chiar nu am mai intalnit o asemenea intrebare.
Ciao.