Si eu vreau unul Inca nu mi-am facut curaj.Gandeste-te bine inainte pentru ca te poti plictisi repede.Am multi amici care si-au facut tatuaje si toti ma sfatuiesc sa imi fac semipermanent daca nu sunt asa sigura.Romanii sunt inca incuiati si s-ar putea sa ai probleme cand vrei sa te angajezi undeva, deci ai grija sa nu fie la vedere.Asta stiu si eu de la altii.
Sa sti ca si eu am vrut sa imi fac unul dar am realizat ca mai bine nu, cine stie mai incolo poate ma plictisesc de el si sa-l scoti e cam complicat asa ca mai bine ma uit la ale altora
Nu am si trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa-l si unde... pe cat de dureros este sa-l faci, pe atat e sa-l scoti
Buna. Eu nu am si nici nu as vrea sa am.Recunosc ca o data m`am gandit, dar mi-am dat seama cat de dureros sa ti`l faci, si dupa aceea cum va fi, cand o sa trebuiasca sa-l scoti. :-s
Eu am unul. M-am gandit multa vreme daca sa mi-l fac. Nu era vorba ca imi doream un tatuaj, apoi am stat sa ma gandesc la model, ci invers. M-am gandit la un simbol si o solutie pentru a mi-l insusi mi s-a parut un tatuaj. Sunt multumita, are vreo 9 luni si, deocamdata, nu am avut probleme din cauza lui. Nici nu cred sa am, ca nu e pe frunte, e pe glezna. Sa ai grija sa mergi la un salon curat (eu eram obsedata de infectii, am stat cu ochii pe certificatele sanitare ale salonului, pe fiecare miscare pe care o facea, sa fiu sigura ca are manusi, acul e steril etc.) si sa fii decis asupra a ceea ce vrei sa iti faci. Sa alegi ceva despre care poti fi aproape sigur ca te va reprezenta si peste 20 de ani.
Daca ai sub 18 ani nu-ti face. Corpul tau e inca in crestere, risti sa se deformeze si sa arate urat mai tarziu. Te sfatuiesc (daca chiar vrei un tatuaj) sa-ti faci un tatuaj temporar... Te tine cateva saptamani sau luni. Astfel poti afla cum te simti cu el, daca ti-ar place sa-l ai... Il poti reface periodic daca iti place... Iar... dupa 18 ani sa ti-l faci permanent daca inca il mai vrei.
Rebecca e frumos un tatuaj mai mare dar ca sa-ti faci ceva din alea, trebuie sa fi nebun
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: