| creatza_8637 a întrebat:

As vrea sa mi pun un piercing in buric... ce sfaturi imi dati? Si cam cat m ar costa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costa vreo` 30 de lei "mana de lucru" si bijuteria depinde, cam tot atat. Eu am avut asa ca o chestie de moment, si apoi dupa 2 luni l`am scos. Parerea mea -nu merita! Ii fain asa la strand sa ti se bataie, dar deja prea multa lume are, si vei fi doar o fata obisnuitahappy.

9 răspunsuri:
| dyddyyyx18 a răspuns:

Ce sfat iti dau!? Pai, sa nu-ti pui deloc.winking

| Theodora a răspuns:

Nu stiu cat costa, dar iti dau un sfat:majoritatea apreciaza naturaletea si nu mofturile de moment, daca intelegi ce vreau sa spun.Crezi ca un pierce te ajuta sa arati mai bine?
Sper sa te ajute sfatul meu, nu strica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca poti face cancer si sa-ti complici viata. mai bine pune`ti in buza ca`i mai sigur.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca i-ar placea lui. este corpul tau, nu al lui happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare; unde se poate face un piercing in buric?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie ingrijit. depinde ce piercing vrei.

| creatza_8637 explică:

Prietenului meu i ar place f mult sa mi pun in buric.In buza nu vreau pentru ca e prea evident si nu sunt genu asta de fata. Daca o fac o fac doar pentru noi doi... tongue

| lolamaca a răspuns:

Buna creata...acum 3 zile mi-am dat si eu.iti spun din propia experienta.nu am de ce sa te mint ...ma durut ff putin. fratele meu mi-a dat mi-am cumparat branula portocalie si piercing.si a fost super simplu.nu t lua dupa toti.si mie imi este frica de din astea. dar nu a durut deloc.acum ma jeneaza unpik e normal.

| lolamaca a răspuns:

La u n salon t costa in jur d 700 d mi. lei vechi.