Sa stii ca nu-s atee, o temere am, dar ma bazez pe buna ta credinta... daca te simti apasat, sa stii ca preiau eu netrebnicia si mizeria si iti ofer zambetul, fericirea si bunatatea... Te-ai gandit cum facem asta? Asa cum intrebarea nu a fost pusa in vant, asa nici raspunsul nu e doar unul formal!
Monica
Desi nu sunt atee, da-mi-l mie. Cum propui sa facem asta? Daca gasesti o cale, trimite-mi-l. Il astept.
Aminadab dupa modul tau de expunere pot sa te deosebesc de oamenii care chiar au har. Vorbesti ca un fariseu si faci din Dumnezeu, chip cioplit, te inchini Lui ca unui Idol. Nu lua numele Lui in desert ca o sa te trazneasca. Atunci sa vad eu ce tranzactii iti mai trec prin cap.
Aminadab, fiule sau fiico, ia spune-mi mie ce necazuri ai pe suflet si apoi trecem la negocieri, ca daca faci tranzactia cu mine, sigur vei ajunge in Rai la cate fapte bune am facut pana acum.
O prostie mare ca asta nu poate fi debitata decat de catre un ortodox. Mergi la preot si spovedeste-te poate te mai racoresti. apoi du-te si bea o bere.
Damile mie ca nu ma supar.Astea sunt niste aberatii cu pacatele.Eu bag si scot toata ziua in dumnezeu, mie nu imi este frica de el.
Vaaai! Ma faci de ras! Chiar crezi ca eu, o atee convinsa, as putea avea si fapte bune la activ? Sau te-ai uitat pe un site din ala de trocuri si n-ai gasit nimic sa-ti convina?
Uite... din cauza unor bigoti din astia devii ateu!
Pai daca e sa fiu ateu, nu cred o iota despre afacere si imi vad de ale mele, dar poti sa iei ce nestemate vrei.eu nu iau nimic de la nimeni, ca sunt om cinstit, iar daca e sa fiu crestin ma rog la Doamne Doamne sa ma pedepseasca pe mine in locul tau, dar sa stii ca o sa ma ierte si pe mine si pe tine. daca oamenii carora le/ai gresit nu te iarta, Dumnezeu nu te iarta in numele lor, dar pot sa i rog sa fie suparati pe mine.altceva?
Ma ofer eu, daca vrei.
E o tranzactie din care nu am nimic nici de pierdut, nici de castigat.
anonim_4396 întreabă: