| iuandfto a întrebat:

As vrea sa-mi spune-ti si mie parerea voastra despre un lucru. De cateva zile nu mai avem apa calda nu mai apa rece (eu stau in Bucuresti si pe deasupra si la bloc). Aseara am ajuns la limita. Cand veneam din parc am aflat ca nu mai avem lumina. Am stat afara pana la 10 si dupa am intrat in casa. Unii au zis ca au sunat la ENEL si ca pe la ora 11 o sa dea drumul la lumina. Am stat pana la 12 si nimic. M-am trezit la 4 dimineata si atunci s-a dat drumul la lumina. Stiu ca o sa spuneti ca asta e ceva minor ca la orcine sa intampla asta dar am aflat ca de Craciun (eu de Craciun am fost la tara) in prima si a doua si n-au avut curent. Adica poate o chestie din asta se mai trecu cu vederea dar de Craciun sa nu avem curent? Stiu ca nu stau in cartierul Primaveri totusi stau la bloc si la Bucuresti. Daca stau aproape de Baicului (un cartier cam mizer ) n-am dreptul sa ma bucur ca cateva lucruri esentiale? Pe stara unde stau nu mai blocul unde stau si alte 2-3 blocuri mai sunt de Doamne ajuta. Restul nu am apa calda nici macar rece si sunt cam inputite.

1 răspuns:
| deeyutzikprintzesik a răspuns:

Pai incalzeste apa recesi spalate cu cana happyfara suparare si cu olumi aprinde lumanari parfumate.scuze ca iti spun asa dar nu ai altceva de facuthappy