Mai bine ai introduce legea asta: interzicerea carutelor si a biciclistilor pe partea carosabila, daca ii calc nu-s responsabil de moartea lor.
Intr-adevar,cam toti minorii mananca Fast-Food, dar la cate legi sun in tara asta,, la mancare mai trebuia si sunt la toate, Adu-l inapoi pe Ceausescu si vor lua cu, cartela cate jumatate de Hot-dog pe saptamana)
Daca te ai duce si ai vedea cum se prepara un hot-dog si din ce carne..Crede ma ca nu ai mai manca in cat vei mai trai asa ceva!
Daaa,toti spuneti ''vai cum poti sa manaci asa ceva, daca ai stii din ce sunt facuti, nu ai mai manca'' si TOTI ati mancat Fast-Food si oricum sunt hot-doguri cu mai multe feluri de carne.
Vad ca nu intelegi ..nimic..Da am mancat Recunsoc ..na am o varsta.Dar unui copil de sase ani ..sa i dai sa manace hot dog..hmm
Sa vede ca a venit frigul la poalele Tampei
In compartimentul unui tren :
- Bade draga, te rog sa inchizi geamul ca ploua afara
- Si daca am inchis geamul nu mai ploua afara? zise badea
Mai lucreaza la lege mestere ca daca intra minorul cu adultul de toarta tot aia "baga la ghiozdan"
Asa e omul cand se plictiseste, hai sa facem legi.Ma intreb daca domnia ta mananca mezeluri, cremvrusti sau carnati din comert sau esti anti carne?
CRed ca glumesti nu i asa? intereseaza te sau viziteaza o astfel de fabrica si ai sa vezi cum se fabrica astfel de mezeluri..si pe urma probabil imi vei mai spune un alt banc.
Eu sunt de acord, de fapt merg mai departe si spun, sa nu aiba acces minorii in orice fel de restaurant, nu din considerentele pe care le-ai spus tu, ci pentru ca am nimerit de prea multe ori in restaurante in care behaiau ca din gura de sarpe boracii unor doamne grase, care nu isi faceau odraslele sa taca (lucru deranjant pentru ceilalti clienti)...acum referindu-ma la produsele fast-food: nu ii putem impiedica pe minori sa isi cumpere acest tip de hrana, ii pot pune pe altii sa le cumpere si tot aia e. Trebuie o educatie in acest sens, dar nu sper la asta...toata lumea mananca fast-food si parintii acestora.
LisaJulie întreabă: