| powergirl a întrebat:

As vrea sa se increada oamenii in mine, orice as face nu are incredere nimeni in mine. de ce?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să ai încredere în tine, lumea niciodată nu ai să o mulțumești cât te-ai strădui.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar prostii se bazeaza pe altii in afara de persoana lor. cum s-a zis mai sus poate sa se castige in ani si in 2 secunde puf, asa ca eu unu nu risc, cu nimic. mi-a, dat seama ca nu se merita sa te increzi in alte persoane

| Blamely a răspuns:

Experiență probabil.

| Vi003 a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu altceva, iti irosesti viata incercand sa faci altora pe plac. N-au incredere in tine? Sa fie sanatosi! Inconjoara-te de persoane care te plac asa cum esti si o sa vezi ca multi vor fi mandri ca au alaturi o fata ca tine. O zi frumoasa!winking

| Osirius a răspuns:

Daca iti dau acum o traista de bani ca sa mi-i pastrezi pana maine, tu cam ce incredere crezi ca am eu in tine ca te mai gasesc maine?
Increderea se castiga in ani si o poti pierde in cateva minute, nu invers.
Deasemenea, felul in care arati, te imbraci sau te comporti influenteaza mult increderea pe care o inspiri celorlalti.

| powergirl explică (pentru Osirius):

Una e un strain alta un om cu care esti de o viata impreuna cand a pus intrebarea a refeream la parintii ei ca nu au inredere in ine desi de o viata incerc sa ii multumesc si sa ii fac sa aiba incredere in mine