| DidiChanx3 a întrebat:

As vrea sa slabesc mai repede fac sport in fiecare zi dar parca nu slabesc nimic am incput sa nu mai mananc atata ciocolata si dulciuri si nici s anul mananc dupa 7 seara ( atunci ajung de la dansuri ). As vrae ceva metoda de slabit rapida da nu infometarea funda big grin!

3 răspunsuri:
| Maya23_1133 a răspuns:

Ce fel de sporturi practici/faci in fiecare zi? [mai exact]
Nu trebuie sa te "infometezi", dar, ti-as putea recomanda sa nu fi prea aspra cu tine, sa nu slabesti dintr-o data [sa nu faci vergeturi, se vad urat de tot]. Iti spun, nu sunt grasa, recunosc, sunt slabuta, la 45 de Kg cat am si cam 1.65 arat perfect, asta datorita faptului ca am piciorul frumos format doar ca umblam in fiecare zi cativa km, pe jos. nu alerg, doar merg, la pas cum se zice tongue asa ca, iti sfatuiesc lucrul asta si un plus abdomene. slabesti, arzi cateva grasimi, dar faci si muschi. happy sper sa-ti fie de ajutor "raspunsul" meu. A si inca ceva, eu fumez. si daca fumez nu prea am pofta de mancare happy e rau, stiu, dar in acelasi timp, mananc multe fructe si beau lapte cand am ocazia [si pofta dintr-o data] si ma curat cat de cat tongue. Multe bafta si ai incredere in tine. Si nu uita, nu te forta, cate un pic in fiecare zi, rezultatele vor fi vizibile si vei fi uimita si satisfacuta de tine.

| Yanna_8648 a răspuns:

Eu am slabit 5 kg in 2 sapt...Inainte de masa de 12 ma rog aia de pranz.bea 1 pahar mare de apa rece asa in fiecare zi timp de 1 saptamana dupa 1 saptamana o sa vezi ceva rezultat(daca poti,, bea si 2-3 pahare aici depinde de organism)mai ales ca acum este vacanta ai timp(eu beau 2 pahare jumate` de apa rece) incearca si tu!

| PetreConstanta a răspuns:

Sauna