| LovعlyFeelings a întrebat:

As vrea sa stiu de ce "Maimuta seamana cu mine". Dau funda;*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E doar o idee falsa care ti-o creezi tu nu semeni cu un animal ca maimuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu maimuta seamana cu tine, fundul maimutii seamana, zici ca sunteti surori gemene laughing daca postezi asemenea intrebari?

| Dominicc a răspuns:

Cred... ca folositi acelasi sampon.

| mdeex_3581 a răspuns:

Pai eu cred ca maimuta seamana cu tine.pentru ca se spune ca oameni se trag din maimute.dar asta e o superstitie.toti stiu ca oamenii este creatia lui Dumnezeu.Dar asta nu conteaza.si sa iti spun ceva.toti oameni au cate o trasatura de maimuta...dar una singura...A DA.NU UITA CA TU NU SEMENI CU O MAIMUTA!

| lunarwolf a răspuns:

Acesta este oarecum un paradox...stii tu,ca oamenii se trag din maimute. Sunt fel de fel de speculatii pe care oamenii le indruga de-a lungul timpului : teoria cum ca am fi fost adusi de extraterestri,etc.
Eu zic ca noi facem parte din minunata creatie a lui Dumnezeu,ca el ne-a faurit dupa chipul si asemanarea sa. De ce? Tu nu crezi asta? Preferi sa accepti aberatia conform careia noi suntem o specie mai inaintata de maimute? Eu nu.

Nici macar nu semanam cu maimutele. [punctul meu de vedere]
Poate ar fi unele trasaturi comune cu ele,cum ar fi parul pe tot corpul,inteligenta cat de cat superioara celorlalte animale, miscarile bratelor, mersul, etc.

Sper sa te fi ajutat. Bafta!