| Elena1234456 a întrebat:

As vrea sa va dati cu parerea despre un vis pe care l-am avut recent, cam ciudat de altfel.De obicei nu prea visez, dar cand o fac ceva se schimba in viata mea.Se facea ca eram intr-un templu din marmura impreuna cu o colega cu care ma inteleg destul de bine.Ma uitam la niste standuri, si erau pe acolo niste indieni care vindeau diferite suveniruri. Mi-am cumparat o rochie albastra si o palarie, si chiar daca imi placeau i le-am daruit colegei mele. Apoi indienii aceia si-au strand standul si au vrut sa plece, dar m-am dus dupa ei intr-un maxi-taxi si m vrut sa mai achizitionez ceva.Am vrut sa cumpar o statueta, dar nu mai aveam bani si nici ei nu mi-au cerut, asa ca am primit-o pe gratis, dupa multe rugaminti.Statueta era din marmura alba si reprezenta o pasare (o randunica cred). Ce credeti ca inseamna acest vis? Ma puteti ajuta sa ii descopar semnificatia? Nu ma luati in ras, va rog sad.

1 răspuns:
| claudia_5508 a răspuns:

Nu te luam in ras, stai linistita.Eu de obicei ma uit peste dictionar de vise atunci cand am un vis mai ciudat.http://www.portal-info.ro/dictionar-de-vise/interpretari.html Intra aici si gasesti mai multe raspunsuri.