Eu zic varianta D, visez in culori, simt durere daca ma lovesc in vis sau patesc ceva ma trezesc cu durere in locul respectiv, simt gustul dulce, amar, sarat, mai mult dulce pentru ca de cele mai multe ori visez prajituri multe, si pot manca fara sa ma satur, simt si mirosuri, sunt foarte reale visele mele, sunt momente in care nu stiu daca cea ce mi s-a intamplat face parte din realitate sau a fost vis, am cosmaruri destul de des.
Eu fac parte din categoria E - tot ce visez se implineste... Vorbesc serios...
Eu visez mai rar, dar cand visez aproape de fiecare data e ceva urat chiar sinistru cateodata cand sunt si prevenita prin asta ca se poate intampla ceva rau cu cineva de ex.visez tot felul de prostii si le tin minte pe toate, uneori am mai multe vise pe noapte care ma trezesc si adorm din nou ca sa visez altceva, de cele mai multe ori e cam alb negru totul ca si culoare.sa ne dai rezultatele sau concluziile sondajului ok
Multumesc foarte mult tuturor celor care au raspuns pana acum! Ii rog sa aleaga o categorie dintre cele 4 si pe cei, care inca n-au avut ocazia sa faca acest lucru.
Asa arata rezultatele sondajului in momentul de fata: A) 11 persoane, B) 15 persoane, C) 24 de persoane, D) 35 de persoane. Iar in legatura cu "alb-negru" si "color", m-am cam incurcat la numerotarea. O voi face alta data. Ce concluzii am tras si daca am tras vreo concluzie, o sa va spun mai tarziu. Imi cer scuze, dar momentan nu pot sa divulg nimic. Mai astept si alte raspunsuri la fel de sincere si deschise ca si pana acum, ca sa pot avea cat mai multe date la dispozitie si cu aceasta ocazie sa ne si putem cunoaste mai bine. Mi s-au parut foarte interesante experientele voastre din timpul noptii. Unele m-au facut sa rad, altele m-au inspaimantat. Va multumesc inc-o data tuturor!
Eu zic varianta D, visez in culori, simt durere daca ma lovesc in vis sau patesc ceva ma trezesc cu durere in locul respectiv, simt gustul dulce, amar, sarat, mai mult dulce pentru ca de cele mai multe ori visez prajituri multe, si pot manca fara sa ma satur, simt si mirosuri, sunt foarte reale visele mele, sunt momente in care nu stiu daca cea ce mi s-a intamplat face parte din realitate sau a fost vis, am cosmaruri destul de des.
Pai odata am visat alb-negru doar o1data!
cam c) zic eu
dar cate! odata uit ce am invisat
hmm sh daca ma lovesc ma doare
hmm sh daca vreau eu atunci sa zbor(chiar in acel moment daca am nevoie) cchiar pot da nu stiu dc !
Buna
As zice D. visez aproape in fiecare seara, iar, de multe ori ma trezesc in mijlocul noptii, si dupa ce adorm la loc, visez iar. Am nopti zbucuimate si visez cate 3-4 lucruri care nu au nicio legatura.
Nu am visat niciodata alb-negru, doar colorat
Eu aleg varianta A) pentru ca in mare aprte nu visez deloc iar atunci cand visez pur si simplu uit ce am visat...foarte rara imi aduc aminte ce visez
Visesz desutul de des, dar culmea e ca imi amintesc doar vizele ce ma tulbura, unde am trairi proaste...nu-mi amintesc nici un vis in care sa fi fost super fericita
veu consider ca visele nu sunt alceva decit subconstientul nostru...si cind ma gindesc mult la ceva, legat de aceea mi se intimpla sa visez.
dar ciudat e cain unul din ultimele vise m-am intilnit cu un baiat care e in it si nici nu presupuneam ca trebuie sa vina acasa, iar a doua zi ma intilnesc in relitate cu el.nu-mi venea sa cred, asta ce ar mai fi?
Eu visez non-stop si daca dorm pe zi 2 ore e de ajuns sa apara o poveste.De cele mai multe ori imi amintesc visul in intregime doar daca e `de groaza` si ma trezeste punctul lui culminant; altfel, imi amintesc pe parcusul zilei asa franturi din vis.
Cat despre culoare... cred ca are si ceva nuante, dar imi amintesc mai bine actiunea decat culorile.
NU prea-mi aduc aminte ce visez. adica...sa zic ca-mi amintesc 1 data la cateva luni. majoritatea le uit pana la mijlocul zilei.
imi tin minte in schimb ultimul vis ma plimbam cu mama printr-un oras, sau cel putin asa se parea a fi, si la un etaj era un om caruia nu stiu, i se schimba fata, se invartea...ciudat. credeam ca e ala rau'. daca ajungi la o concluzie cu visele astea zi-mi si mie te rog.
Eu visez foarte des.Cam odata la doua nopti, sau de mai multe ori pe noapte!
Eu zic ca la mine e b
Visele mele sunt color.
Si simt frica si tot ce se intampla in vis... majoritatea sunt gen " ca eu mor ", " ca mi'se intampla ceva rau " chestii de genu
De obicei visez destul de des atunci cand ma uit la un film si adorm cu televizorul deschis... ma visez in acel film (color deoarece televizorul meu e color )
Raspunsul meu este d)
Eu aproape mereu visez
de fapt mereu un om viseaza doar ca nu-si aduce aminte visul
asa ca de obicei visele mele sun colorate dar uneori printre acestea mai apar si secvente alb-negru
uneori cand visez niste vise superbe adica la care ma pot gandii mult timp le tin minte mereu
iar atunci cand visez sau mai bine zis am un cojmar si pe acela il tin minte dar parca atunci cand mi-l amintesc simt o senzatie ca si cum as dori sa nu mi-l fii amintit
anonim_4396 întreabă: