| tania333 a întrebat:

As vrea sa va relatez ceva care s a petrecut in circumstante nu tocmai bune. acum 8 ani sa zicem x pe vremea cand era la liceu impreuna cu niste prieteni au inceput sa serbeasca ziua de nastere a unui coleg cu de toate. pana si cu bautura. intre timp x a zis sa faca o gluma nu tocmai buna si anume sa puna intr o sticla de cola de jumatate otrava de soareci. a pus cat pentru 10. dar chestia a fost ca sticla a ajuns la alt destinatar.la cineva aproape de pensie. acel om aproape de varsta a 3 a a baut din sticla pana la fund. o saptamana sau 2 a bolit la pat nevrand sa auda de doctor. si asa au trecut cateva luni dupa care acel om a murit. se poate ca acea otrava sa i fi provocat moartea in timp? voi ce credeti? m as duce la un doctor pentru a afla dar x este o persoana mult prea importanta pentru mine si mi e teama de circumstante. este secretul lui dar eu am intiparit in minte acest secret a lui care mereu ii macina gandurile si vreau sa scap de aceasta indoiala cum ca ar fi ucis o persoana intentionat sau nu. voi ce credeti? va multumesc!

1 răspuns:
| CrazyName a răspuns:

Nu este vina lui deoarece daca bei o sticla intreagade Cola la varsta aceea e putin probabil sa mori din alta cauza.