| dreams.of.powder a întrebat:

As vrea si eu cel mai fain banc pe care il stiti voihappybancul, gluma, poanta, perla la care ati ras enorm, cu lacrimi de crocodil, etc.

Răspuns Câştigător
| charlie the alien a răspuns:

Recunosc ca nu le-am scris eu, dar le-am copiat pentru ca sunt sigur ca o sa te faca sa razi.

1) To: All Romanian Speaking Staff
Subject: Improper Language Usage

It has been brought to our attention by several officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian speaking staff. Such behaviour, in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff.

All personnel will immediately adhere to the following rules:

1. Words like futui, în **** mea, **** and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.

2. You will not say si-a bagat **** when someone makes a mistake, or s-a **** pe el if you see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se fute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.

3. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as **** de om, cacanaru’ or boul.

4. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will persons who lack initiative be referred to as muiangiu.

5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as porcarii.

6. Do not say futu-ti mata if somebody is persistent; do not add **** mea, if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) nor o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.

7. When asking someone to leave you alone, you must not say du-te-n **** mea or should you ever substitute "May I help you?" with, ce **** mea vrei?

8. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi împutiti.

9. Do not say ia mai mereti-n **** cu cacatu’ asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.

10. You should never call partner representatives as boul dracului or tâmpitu’ ala.

11. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu’ or homalau’ lu’ peste.

12. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta.

Just keep it clean and dispose of it properly!

2) > - tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi
> - incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu
> - stai linga cele mai mari doua valize din aeroport
> - ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se par foarte normal
> - dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti
> - parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi

> - ai perdele de dantela
> - ai fata de masa din macrame
> - ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta
> - ai sau ai avut covoare pe pereti
> - mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg
> - ai draperii macar la o usa din casa
> - mama ta recicleaza paharele de plastic, farfuriile din carton si pungile de la sandwichuri spalandu-le
> - ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie
> - folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi
> - raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla
> - parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi
> - nu poti pleca in calatorii decat daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport
> - suni interurban numai dupa ora 11 PM
> - parintii te suna si intreaba daca ai mancat, chiar daca e miezul noptii
> - parintii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatatit si atunci cand suna in strainatate inca urla la telefon
> - ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria
> - nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta
> - ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers.
> - copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie desi sunt 25 de grade afara
> - porti palton din septembrie pina in mai
> - daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sunt 20 grade afara
> - crezi ca ‘urda’, ‘mamaliga’, ‘parizer’, telemea’, ‘zacusca’ sint feluri internationale de mancare
> - cind vin straini la tine in vizita te distrezi dandu-le cea mai tare
tuica din casa …si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni…
> - cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca ‘NU’ la tine inseamna ca ‘DA’…

3) Pentru cei care in mod ocazional, traiesc o zi mizerabila si ar avea nevoie sa-si descarce nervii pe cineva… pe cineva necunoscut…
Eram asezat la birou cand mi-am amintit ca uitasem sa raspund cuiva care-mi telefonase. Am gasit nr. respectiv si am sunat. Un barbat raspunde:
- Alo? Zic politicos: Pot sa vorbesc cu d-na Popescu, va rog ?
Tipul imi inchide telefonul in nas injurand. Nu puteam sa cred ca cineva putea fi atat de nesimtit. Verfic numarul. Inversasem ultimele doua cifre… Dupa ce am vorbit cu dna Popescu, decid sa mai fac un apel spre numarul gresit. Cand tipul raspunde, ii urlu:
- Esti doar un gaozar idiot! si inchid. Am notat numarul cu mentiunea "gaozar" si l-am lasat aproape de telefonul de pe birou. Pe urma, la fiecare doua-trei saptamani, cand aveam intr-adevar cate o zi infernala, il sunam pe tip si-i urlam: Nu esti decat un gaozar prost de mana a doua! Asta ma facea sa ma simt mai bine. Cand a aparut posibilitatea de a afisa numerele care te apeleaza, m-am gandit ca s-ar putea sa fie sfarsitul apelurilor terapeutice catre gaozar. Asa ca am sunat si:
- Buna ziua, numele meu este Bogdan Horescu, de la Romtelecom. Va sun pentru a va intreba daca cunoasteti noul nostru serviciu de afisaj? Tipul a urlat : Nu! Si a inchis telefonul injurand. L-am sunat din nou, rapid, sa-i spun:
- Asta din cauza ca nu esti decat un gaozar prost!
Cateva saptamani mai tarziu, ma duc la cumparaturi. Dupa mai multe minute de cautare gasesc in sfarsit un loc de parcare liber. Cum ma pregatesc sa parchez acolo, un tip, intr-un BMW negru, imi taie calea si-mi ia locul. Il claxonez si-i spun ca am asteptat destul ca sa prind locul respectiv. Imi raspunde printr-un deget; si se indreapta spre magazine. Eram furios si ma pregateam sa caut un alt loc de parcare cand am remarcat anuntul "De vanzare" pe geamul din spate al BMW-ului. Am notat numarul… Cateva zile mai tarziu, imediat dupa ce am sunat la primul gaozar (i-am pus numarul pe speed-dial si formez tot timpul inainte #31#, pentru ca numarul meu sa nu se afiseze), m-am gandit ca ar fi o idee sa sun si la gaozarul posesor de BMW. Am format numarul si cineva a raspuns:
- Alo? Zic: Sunteti domnul care are un BMW negru de vanzare ?
- Exact!
Atunci intreb:
- Puteti sa-mi dati adresa unde as putea sa vad masina?
- Da. Stau pe Stefan cel mare 180, o casa de caramida rosie. Masina este tot timpul parcata in fata.
Indraznesc:
- Numele d-voastra?
- Numele meu este Marcel Pavelescu.
Si urmez:
- Cand este cel mai indicat sa va caut, dle Pavelescu?
- Sunt acasa in fiecare dupa-amiaza, dupa ora 17.
Adaug:
- Asculta Marcel, pot sa-ti zic ceva?
- Da.
Lovitura de gratie:
- Nu esti decat un gaozar idiot! Inchid telefonul si il bag si p-asta pe speed-dial.
De acum, cand am cate o zi mizerabila, am doi gaozari de sunat. Dar dupa ce i-am sunat cu randul timp de cateva luni, nu ma mai simteam asa de usurat ca la inceput. La sfarsitul unei zile cu adevarat nimicitoare, mi-a venit o idee… Tocmai trecuse de ora 17 si-l sun pe gaozar no 1.
- Alo? Nu esti decat o gaura de cur! Dar de data asta nu inchid.
- Esti inca acolo? ma intreaba.
- Da!
Atunci imi striga:
- Nu mai suna, ca altfel…
I-o tai repede:
- Ba p-a ma-tii, gaozar imputit!
Urla:
- Cine esti?
Raspund:
- Ce, vrei sa ne masuram? Esti tare-n barba? Numele meu este Marcel Pavelescu.
- Zau? Si unde stai?
Bravez:
- Draga gaozar, stau pe Stefan cel Mare 180. Am o casa superba de caramida rosie si un BMW care te-ar face sa crapi de invidie.
- Vin imediat, Marcele , si-ai sa vezi cum am sa te fac sa-ti inghiti dintii.
Surad:
- Nu mi-e frica de tine, gaozar idiot, vino! Imediat am sunat la gaozar no 2:
- Alo? Salut, gaozare! si astept.
Tipul incepe sa urle:
- Daca pun vreodata mana pe tine…
- Ce-o sa-mi faci?
- Iti sparg botu’!
- Da? Bine. E ziua ta norocoasa, gaozare! Vin!
Am inchis si am sunat imediat la politie spunand ca locuiesc la nr. 180 pe Stefan cel Mare si ca nu mai pot rezista, il voi omori pe nenorocitul de amant homosexual. Apoi am sunat la PROTV informandu-i ca o bataie intre sefii bandelor de motociclisti se va derula pe Stefan cel Mare la nr. 180. Apoi am sarit in masina si m-am infiintat prin apropierea locului respectiv. Si am vazut doi imbecili batandu-se pe viata si pe moarte, in fata a sase masini de patrula si al unui elicopter de Politie, precum si sub nasul echipei de la Stirile de seara ale ProTV.
ACUM ma simt mult mai bine…"

Iar asta e cea mai buna:
4) – Name?
– Abdul AlRazhib.
– Sex?
– Three to five times a week.
– No, no, I mean male or female.
– Yes, male, female, sometimes camel.
– Holy cow!
– Yes, cow, dog, even sheep.
– But isn’t that hostile?
– Horse style, doggy style, any style!
– Oh dear!
– No, no, deer run to fast! ! !

7 răspunsuri:
| User a răspuns:

Banc:
Mergeau pe sina de cale ferata 3 betivani:
- Aualeu ce de scari in blocul asta...
- Si ce rece e balustrada...
- Ia sssst, i-auzi, vine si liftul...
Perla:
Scoate scula de scrislaughing

| andreea7520 a răspuns:

Era odata o gasca de gaini si toate aveau geci de piele rolling on the floor (sec love struck)
Ce e verde si alearga prin padure? O haita de castraveti love struck
Ce e rosu si vine regulat? Mos Craciun love struck
Ce e galben cu dungi negre? O lamaie cu bretele love struck
Ce e albastru si merge pe sub pamant? O rama in trening love struck
Ce e un punct alb in desert? O aspirina! Dar un punct negru? Umbra ei love struck

ador bancurile secilove struck sper sa-ti placa si tie laughing

| Th3eo a răspuns:

Eram la ora de fizica si face profa(diriga):sexul axei este... sensul axei.scuze.ma gandeam la altceva

profa`de engleza: nu fii neserios ca sunt si eu neserioasa

profu` de religie: iar iti vine?

profa de istorie (care avea creta in mana): asta se rupe?:O

fundita?

| TDGMeebu a răspuns:

Pai am citit un banc si am ras cu lacrimi rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

Doua bufnite stau pe o creanga. Una spune:
-Buhuhu!
La care cealalta:
-Da BUHUHU pe ma`ta ca m`ai speriat!

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| vintagegreen a răspuns:

2 baloane in desert. unul zice uite un cactus...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I:Cu ce se fac copii?
R:Cu supertozoizi!laughing
i:Care-i asemanarea dintre un bec si o blonda?
r:Becul se arde o data iar blonda de mai multe orihee hee.
i:care-i culmea fotbalului?
r:sa dai in direct gol si in reluare baralaughing
i:Este adevarat ca barbatii impotenti traiesc mult?
r:da... dar degeaba.
Intr-o zi, iepurele mergea in padure cu un televizor scump dupa el.Il vede lupul si il intreaba:
-Mai iepurasule, da de unde ai tu televizorul asta scump?
-Pai, vezi tu, lupule; m-am intalnit cu vulpea si m-a invitat la ea acasa. Mi-a dat sa manac, dupa care m-a dus in dormitor, s-a dezbracat, s-a asezat pe pat si mi-a zis"Iepurasule, ia-mi tot ce-am mai scump pe lumea asta!"...asa ca am luat televizorul!laughing
Alinuta se uita pe fereastra.Si deodata o pasarica ii spune:"te manac!"Alearga Alinuta la mama ei:
-Mama, ma mananca pasarica!
-Pai scarpina-te, dragalaughing
Alinuta se intoarce de la scoala(purta fusta) si ii zice mamei ei:
-Mama, mama pot sa fac roata afara?
-nu mama, ca o sa ti se vada chiloteii.
A doua zi:
-Mama, mama, pot sa fac roata afara?
-nu mama, ca o sa ti se vada chiloteii.
Urmatoarea zi:
-mama, mama, am facut roata afara!
-si nu ti s-au vazut chiloteii?
-nu ca i-am dat jos!laughing)rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine cel mai mult ma amuza mondenii:X:X:Xrolling on the floor. Mereu cand sunt bine dispusa, caut pe youtube mondenii si mor aici, la calculator, de rasrolling on the floorrolling on the floor. Mi-a placut faza cand canta guta si zicea: femei cacaluarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor, sau aia cu,, A murit maneaua``rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor...iti recomad, distractie garantatawinking.