| ralukita a întrebat:

As vrea si eu ceva statusuri pentru prieteni falsi care te lasa balta cand ti-e lumea mai draga, dar dupa un timp se reintorc la tine sau pentru prieteni falsi care iti sunt prieteni doar cand au nevoie de tine!straight face multumesc anticipat! dau funda:-x

1 răspuns:
| AlysaAly a răspuns:

Eu as spune asa: Daca erai cu adevarat prietenul sau prietena mea nu mai lasa balta cand am nevoie de un sprijin iar acum cand ai nevoie sa vi la mine sa te ajut.
Asa spun eu la persoanele care imi fac asa.
Sau poate fi asa, se mai intampla sa nu o faca pentru ca nu vor ori pentru ca nu stiu cum sau ce sa faca pentru tine doar ca e mai greu sa-ti dai seama care este cel mai bun prieten.
Un prieten adevarat este acela care te sprijina, te face sa razi, fericit, iti pastreaza un secret...etc. Daca ai pe cineva asa in viata ta sa fi multumit ca nu doar iti este prieten, este cel mai bun prieten, iar ceilalti sunt prieteni doar ca sunt falsi. Te fac pe la spate dar pe alta parte se cred prieteni. Asta este diferenta dintre un prieten si cel mai bun prieten. Si de cate ori vezi ca ti fac asa si iti dai seama zambeste chiar daca sti ca te mint si treci peste asta, dar retine cine este prietenul adevarat si cei care nu sunt. Mult noroc.