Sunt de acord cu tine in aspectul ca varsta nu conteaza si iubirea n-are limite insa va trebui sa te gandesti la mai multe! Si eu am 18 ani si am o relatie serioasa cu un baiat de aprox 3 ani, el avand 19 ani! Am avut si iubiti mai mari ca mine si daca nu as avea iubit si as vrea sa-mi fac unul varsta nu m-ar impiedica! Draga mea uite cum sta problema, stii tu barbatii mai mari sunt mai grijulii, un barbat de 30 de ani a trecut prin multe si probabil acum se gandeste si el la lucruri serioase cum ar fi sa-si uneasca viata cu o femeie! Gandeste-te tu ai fi dispusa sa faci asta>>? sa te mariti la o varsta asa de frageda? sa ai copii pe la 20 de ani? Ai un viitor alaturi de el? gandeste-te ce fel de barbat e, analizeaza-l:e matur, responsabil, are vicii, etc! Pune-l la incercare:ce ar fi el dispus sa faca pentru tine? De ce spui ca esti pustoaica? Nu gandesti al fel ca el? te-a facut el vreodata pustoaica? Ce anume crezi ca-i place lui la tine? daca e aspectul fizic lasa-l draga, ca nu te merita! Daca te iubeste ramai cu el! Iubeste barbatul care-ti spune ca esti frumoasa, nu sexy! Ai grija pe cine alegi, sa nu iti distrugi viata si apoi sa suferi!
Avantajele ar fi ca daca el chiar vede in tine femeia vietii lui te poate surprinde in diverse moduri fiindca are o experienta foarte mare in relatii si cam stie cum sa te aprinda si cum sa iti aduca lucruri frumoase, sa iti dovedeasca iubirea sa. Dezavantajele ar fi ca trecand prin multe relatii e posibil ca el sa nu mai poata retrai dragostea adolescentina si sa fie mai rece si calculat. Incearca sa il cunosti mai bine si sa vezi ce sanse de reusita ar avea o relatie intre voi. Nu forta lucrurile si nu te arunca prea devreme in bratele lui.
Eu iti pot da un sfat din propria experienta pentru ca sotul meu este mai mare ca mine cu 13ani ne-am casatorit anul trecut eu am 27 si el 40... daca el nu are nici un trecut ¡inante cu dragostea¡¡ dar daca a fost casatorit, si mai are si copii nu te lega la cap fara sa te doara pentru ca dragostea trece si vin suferintele asa ca mai bine cautati unul de varsta ca e mai bine. un salut
Eu nu vreau ca sa te superi dar dupa parerea mea nu merita ca sa faci un pas ca sa fii cu el. te asigur ca dragostea asta repede trece, si vei ajunge sa fii fericita nu mai ca cu un baiat putin mai mic ca acela iti urez succes...