Dialog intre analfabeti: el:ce faci fetele? te plimbi? ea:mai? bunikata e tigan? lasa-ma ca am invatat aseara toata ziua! el:bine fetele... te pup!
Ea:-spune-mi, vei mai iubi pe cineva la fel de mult ca pe mine?
El:-da.
Ea:-deci ma vei insela, cine e cea pe care o vei iubi?
El:-pai, are ochi tai, toanele tale, linistea mea, si in curand iti va spuna''mama"!
El:Buna!
Ea:Ce mai vrei?
El:Sa-ti spun ca am gresit ca nu te-am cunoscut de la inceput, dar n-am gresit atunci cand ti-am spus ca te iubesc!
Ea:Tu ce iubesti?
El:Eu iubesc doar lucruri fine: trandafirii si pe tine.Trandafirii dimineata, iar pe tine toata viata.
Eae-as fi apa n-as mai avea nevoi de lacrimi.
El:Oh, ma lasi?
Eae-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura.
El:Si ce?
Eae-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic.
Ea:Cine sunt eu pentru tine?
El:Esti un trandafir crescut in inima me! Promit sa devin aer, apa, pamant ca sa nu ofilesti niciodata! Iar tu promite ca o sa infloresti doar pentru mine!
Ea:Stii ceva? Nu mai comenta! Stii foarte bine ca eu sunt dragostea ta.
El:...
Earima oara cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, mi-a fost frica sa te sarut, mi-a fost frica sa te iubesc. Acum ca te iubesc, mi-e frica sa nu te pierd!
El:Viata mea va fi pentru totdeauna a ta! Nu uita asta!
-sper ca te-am ajutat
1. el:pe cine iubesti? ea:pe nimeni el:zi pe cine iubesti ea:ce nu intelegi ca nu iubesc pe nimeni el:pe cine iubesti ea:pana cand ai de gand sa ma intrebi asta? el:pana ce pronunti numele meu
2. ea:pot sa te intreb ceva? el:da normal ea:dar te rog sa fi sincer. ea:ma placi? el:nu ea:ma vrei? el :nu ea:ce alegi intre mine si viata ta? el:viata mea ea:traiesti pentru mine? el:nu ea:te-ai gandit vreodata la mine? el:nu ea pleaca plangand iar baiatu o prinde de mana si ii spune el: eu nu te plac eu te iubesc nu te vreau am nevoie de tine am ales viata mea pentru ca tu esti viata mea nu m-am gandit niciodata la tien pentru ca mereu estiu in mintea mea si eu nu traiesc pentru tine eu as fi in stare sa mor pentru tine
3. el:ce vrei cel mai mult in viata? ea:as vrea sa sarut un inger. baiatul pleaca ea:unde pleci? el:la magazin sa-mi cumpar niste aripi
cam atat imi vin in cap a 3a e facuta de mine :d si chiar imi place faza cu ploaia :X
1. mie mereu mi-a placut apa. si mi se pare foarte romantic apusul pe plaja, imbratisatzi...
2. nu prea imi place iarana, dar in schim visez la o cabana in creierul muntzilor, stand langa un semineu, imbratisatzi, la caldura. privind cum ninge afara...
AndrewTate7789 întreabă: