| SuperDrogUniversal a întrebat:

As vrea si eu niste statusuri
asa mai noi de fete...de fite asa
va pup. mersii!

Răspuns Câştigător
| Yazzmy a răspuns:

"~Iti place numele ei si parul ei blond.Iti place chipul ei, iti place al ei ten. Iti place ca n-are figuri si ca e naturala.Iti place ca e dulce,iti place ca e realalove struck ~"

Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus!

←♥→Uita-te atent, nu insistent priveste dar nu atinge te pot respinge viseaza doreste oricum in realitate nu ma poti atinge!←♥→
->Deci, va rog din suflet, nu ma mai priviti de sus Sunt o domnisoara, si-am multe de spus, da!

~ [love struck] sunt fetita alintata sh d zdrente invidiata [love struck] ~

; x.plang ιn hohote de ras. day єvєryday. auzι bєy.[!? ] hey! 'tє`n mortιι tєι.[laughing]; x

Ce Vrei Bàààà. Pleaca de aici ca Am treaba Hai Duteeee.Si Lasa'maaa Ca Ce Vrei Sa'mi Spui Tu Nu Prea Conteaza Sau Ma'i Bine Spuss.Nu M'a Intereseaza"

Nu Sunt Deloc Modesta.Shi` Ma Pis Pe Tine.Nu Ma Cunosti.Deci Nu Vorbi De Mine. Nu Poti Sa Ma Suporti Asta E Doar TreaBa Ta.Dar Si Asa.Mai Date`n.***!"

2 răspunsuri:
| MyI a răspuns:

"♥La prea multe sentimente nu pun botu,instinctul meu pervers ma face sa vad de la sine totul nu sunt marioneta ta imi voi atinge scopul.,, multi ma copiaza, putini ma egaleaza♥"

-Lumea iubeste barfa dar viata mea`i a mea, e treaba mea ce vreau sa fac cu ea!

• Eu Sunt Fericita Cand Vad Ca Alta Ma Imita*Ca Mi Se Face Publicitate Gratuita*Si Vorba La Lume*Chiar Daca E Rea*E Tot Buna*In Favoarea Mea

• Liniste! ca stii ca am dreptate.Nici dk as fi scris o carte n`aveam cuv. cat mi`e dor sa iti arate.E interesata uneori, dar nu e egoista! Si realitatea este ca fete ca ea nici macar nu mai exista;]

Stiu ca nu ma suporti dupa cum ma privesti, dar am sa te tratez cu un zambet sa-ti arat cat de proasta esti

Asa` a fost mereu` si nu se va schimba.` Tarfele` nu au o viata` a lor.`Da` Stiu s-o comenteze p`a mea`;]

"...:::Cuvintele tale nu ma dor asa cum nici persoana ta nu ma intereseaza:::..."

De obicei ii citesc rapid pe cei care imi zambesc dar de fapt nu ma inghit...[rolling eyes]si, Cat despre mine, NIMIC din tot ce misca NU mai ma Misca

"Acum ce va putem spune e ca am ridicat fruntea mult mai sus decat cei care ni-au facut rau si suntem bine... puteti sa ne barfiti dar aveti grija...sa ne pronuntzatzi numele corect!winking"

"Ca sa fii fericit iti trebuie putine lucruri... Important e sa le ai![Viata e asa cum ti`o faci Tu{; x"

"~~Trecutul nu ne poate spune ce sa facem...dar ne invata ce sa nu facem! Si avem un mesaj pentru toate fetele: DRESATI-VA FRAIERII!winking:X:X:X:X:X"

| SuperDrogUniversal explică:

AnKU si ale tale is frumos f.frm dar imi place ale lui Yazzmy.ms mtlove struck

Întrebări similare