| adita99922 a întrebat:

As vrea si eu niste statusuri cand esti suparat! Funda.

Răspuns Câştigător
| SwwaggBabee a răspuns:

1)
Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.

2)
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma, dar poate fi traita doar privind inainte
viata e plina de necazuri dar si bucurii…….asa ca incearca s fi tare cu fiecare pas.

3)
Nu te lasa invins de rau/ dar nici cuprins de bine/ nici tu nu te cunosti/ candva vei fi surprins de tine

4)
Te simti rau atunci cand tu iubesti pe cineva si stii ca el nu te iubeste pe tine ci pe altcineva…te simti singur

5)
E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata

6)
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape …

7)
A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna…

8)
Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.

9)
Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

10)
Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind.
11)
Cand vezi ca iti zambeste o femeie mai bine IMPUSCATE pentru ca ea nu merita zambetul tau

12)
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc…

13)
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te kca altii ar da orice sa traiasca…

14)
Totul e k o lume de cristal, iar eu sunt doar un ciob de sticlacrying

15)
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze…

16)
Tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita, dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu…

17)
Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta, crezand ca eu inca te astept..vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea, insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu, dar va fi prea tarziu…

18)
Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart…

19)
Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!

20)
Cand privesc spre cer chipul tau il zaresc in pustiu
Incet incerc sa ma ascund, e prea tarziu
Totu-n jurul meu se afla in trecut
Eu te-am iubit tu n-ai stiut
Funda?

3 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Ai aici : http://sweety-things.weebly.com/
Găseşti câte vrei tu:P

| florinxD a răspuns:

In inima mea iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara, sa urle sa planga in bezna murdarawinking funda? puppy dog eyes

| luyssika18 a răspuns:

Nu iuta ca cei ce te iubesc su slaturi de tine si la bine si la rau! Aduti aminte de asta si in zilele cand simti ca toti te urasc si ca lumea e neagra!