@kongeriket : completez raspunsul tau cu un utilizator senior care are 63 de ani.Este o persoana supercalificata si are si cunostintele si rabdarea sa raspunda la intrebarile juridice, si nu numai! Nu ii spun numele pentru ca dezvaluirea mi-a facut-o doar mie! Juniorul este @Calut007 si ii dezvalui identitatea pentru ca el insusi a spus-o aici pe site intr-o postare.Asa ca, de la copii pana la seniori, au loc toti aici pe acest site minunat!
Cel mai tânăr membru tpu.ro are, cred, 9 ani (am văzut câteva întrebări în care-şi declina vârsta).
Cel mai în vârstă, e greu de determinat cine e. E un user despre care ştiu sigur că are 45 de ani, dar nu bag mâna în foc că e cel mai în vârstă.
Cât priveşte partea cu "maturitatea" eeeeh... aici e mult de discutat. Există pe acest site copii de 14 ani care gândesc mult mai matur şi mai pragmatic decât aşa-zişii "oameni în toată firea" pe la 30-32 de ani care gândesc foarte îngust, îndoctrinat şi egocentrist sau, chiar mai rău, mult mai copilăros decât prima categorie.
Vârsta din buletin nu te face neapărat mai matur.
Uite, eu am 20 de ani, am muncit ca să câştig bani pentru existenţa mea încă de la 12 ani, am stat într-un mediu plin de neajunsuri, am îndurat un sac de probleme, duc în continuare lipsă de o grămadă de aspecte pe care mulţi la vârsta mea nici nu-şi pun problema c-ar putea exista fără ele. Vorbesc 6 limbi străine şi am cunoştinţe vaste în câteva domenii (fie pentru c-am lucrat acolo fie că mi-a plăcut şi am citit fie pentru că am trecut deja prin asta). Şi totuşi, mai maturi sunt consideraţi cei care au 30 de ani, vorbesc cu burta plină şi nu ştiu cum stau lucrurile acolo jos în realitate şi-şi permit să dea sfaturi la probleme prin care nici în cele mai groaznice coşmaruri nocturne nu şi-au imaginat să treacă.
Maturitatea e foarte relativă.
Salut!
Sunt oameni de toate generatiile aici si este un lucru bun pentru ca toti avem doar de castigat impartasindu-ne unii altora experientele traite.
Hmmm
Pei in fond daca nu erau oameni mai maturi
nu se mai facea TPU
Ca daca eram toti de aceias varsta nu aveam de une invata'
Asa cei "tineri" au ce invata de la ce "batrani" si invers
Rareori invers
AsD
Iiuoanaaa întreabă: