| Cathy_5203 a întrebat:

As vrea si eu un articol unde sa-mi spuna detaliat cum sa ranesc oamenii cu...vorbe.Adica prin niste cuvinte atent alese, sa-i ranesc chiar si pe cei mai duri oameni care ma urasc.Stiu ca nu e bine sa tratez focul cu foc, dar n-am ce face, m-am saturat sa sufar mereu, e timpul sa lupt cu arma mea secreta:CUVINTELE! Cel mai bun articol primeste funda!

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti asa vioaie si te crezi un pic mai breaza, haide ca sa discutam, nu fi oaie, fii viteaza.sant un dur, tare ca oul, dar verbal sunt si mai tare, pot sa te impung ca,{gaseste-o rima}, ai intalnit unul mai mare? dup-aceasta epopee, sau aceasta lupta dura, hai sa mergem pe-o alee, si sa ne luptam... din gura.

| bellaisa a răspuns:

Vrei sa ii ranesti intr-adevar? nu`i ai baga in seama, indiferenta doare ce ti se intampla tie mi se intampla si mie,, dar incerc sa fiu tare, indiferenta si observ ca ii deranjeaza asta, nu le mai da apa la moara, lasa-i sa vorbeasca, gura lumii nu o poti oprii, ei te provoaca tu le razpunzi.si asta o sa continua...fi tu cea care stopeaza, fi tu aia inteleapta si opreste`i la timp happy,,, eu as acred, asa gandesc dar sincer mi`este greu sa fac asta. dar incetul cu incetul, nu`i mai las sa ma distruga.inchide ochii, urechile si vezi`ti de viata ta, asa ei se vor simti respinsi vad ca nu mai au nicio sansa happy te pup, aa.nu e rau sa ii intepi cu vorbe de astea la misto din cand in cand, dar sa nu exagerezi pentru ca oamenii rai (prostii astia invidiosi)intotdeauna au raspunsuri si nu ajungi la capat cu ei.asta e singurul meu sfat, stiu ce simti, trecem prin aceleasi lucruri, dar INDIFERENTA doare si nu numai in dragoste, in orice happy. take care happy

| Meticulosul a răspuns:

Puiule! Nu-ţi ocupa mintea cu ceea ce gândesc alţii despre tine căci ei oricum au mintea ocupată cu ceea ce gândeşti tu despre ei.
Fii cu un pas inainte IGNORĂ-I Ignoranţa e cea mai teribilă armă!
Şi fizic şi psihologic. Uită că acele persoane există! Găndeşte-te la altceva mereu ceva constructiv şi pozitiv. î-ţi recomand cartea "puterea magică a gândului" Dacă vrei să te ajut cu ceva mult mai interesant mă poţi contacta la samy_ionitza@yahoo.com