| Atotstiutorul a întrebat:

As vrea si eu un link de ascultare, si nu download, de la melodia lui adrian copilul minune- nu mai cred in nimenea LIVE, funda mersi!

7 răspunsuri:
| lala178 a răspuns:

Dragul meu, decat sa te dai aici in spectacol mai bine pune mana pe o carte si citeste ceva, iti spun sigur ca orice carte o sa te ajute mai mult in viata decat toate melodiile lui adrian copilul minune la un loc;) daca vrei link pentru melodie cauta singur: http://www.google.ro/ este cel mai popular motor de cautare, daca nu ai gasit aici, renunta, sau crezi ca se ascund manelele de tine?

| Atotstiutorul explică:

Doamne Dumnezeule, DE CE nu te-au invatat parintii tai sa citesti de ce? de ce ai asemnea parinti de ce? nu arde carnea pe tine, probabil ca eu scriu aici degeaba avand in vedere ca tu nu stii sa citesti, eu am spus Adrian copilul minune si tu imi dai Florin salam? de ce lucrul asta, invata sa citesti, si pune pe cineva sa iti spuna/traduca ce am scris eu aici, ai vrut sa pari amuzanta sau ce? te-ai facut de ras ca nu stii sa citesti si i-ai facut si pe parintii tai de ras, cu educatia primara pe care ai primit-o, cred ca sunt foarte mandrii de tine ca au o odrasla ca tine! bravo!

| Atotstiutorul explică:

@Penisse
-eu nu citesc carti, eu scriu carti
-daca eu vreau sa ascult ACM ascult ACM alaturi de green day, linkin parca, pixies, etc nu mai am 12 ani sa etichetez omul dupa genul de muzica pe care il asculta, daca ascult manele asta e doar treaba mea nu cred ca e si a ta,
-eu unul stiam ca TPU a fost creat pentru a ne ajuta intre noi, sa stii ca pe site mai sunt si altii cu cerinte ca ale mele gen: vreau si eu melodia, versuri etc. Aceia care cer pe site melodii, versuri etc te-ai luat si de ei? sau vrei sa pari inteligenta tu nu ascultand manele bineinteles sau care e poanta? o sa iti urmaresc activitatea pe site sa vad daca "te iei" si de alte persoane care cer melodii.
-RO16 BTRL 0020 1205 1914 3744 (asta este contul meu bancar)poti vira banii aici. 100000RON de spectacol ATENTIE sa ai bani pentru comisionul aferent
-o sa ma rog pentru iertarea pacatelor tale!

| Atotstiutorul explică:

Tu cine esti mai it? esti prietena cu peniss? prefer termenul de cocalar dar e bun si papagalul desi nu stiu cum face papagalul dar sunt sigur ca la tine in casa sunt asemenea specimene, in fine asa si? altceva? oky sunt un papagal? atat? wow! ti-ai depasit conditia

| TheLoveDoctor a răspuns:

Hahaha, îmi place schimbarea de nick făcută. 1-0 fata, 1-0! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=p4W3V1Ac5ds

cred ca de asta vb :-?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo Denisse, adevar graiesti! Se vede de la distanta ca "atotstiutorul" nu este nimic mai mult decat un papagal de internet!