| consuelo_4228 a întrebat:

As vrea si eu un status, in care sa-i jignesc sau sa-i fac sa se simta "cu musca pe caciula" pe cei care ma invidiaza si ma vorbesc pe la spate, spun ca fac lucruri care nici in gind nu am avut de gind sa le fac vreodata! va rog ajutati-ma!

9 răspunsuri:
| Beatrice a răspuns:

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. - N. Iorga

| xibalba a răspuns:

Mai bine ii spui in fata. Asa nu o sa pari nici frustrata, dai dovada de curaj si demnitate- ca ii zici parerea despre ea/el direct, nu pe la spate, cum face respectiva persoana.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu mi-o lua in nume de rau, dar daca nu reusesti sa gasesti tu un status pentru respectivii oameni, eu nu pot decat sa ma intreb de ce te invidiaza. Apoi, se stie prea bine ca indiferenta ucide. Apoi, ce cauta oamenii aia in lista ta de messenger?

Iar ca idee: Drama Queens. Your life? No! My life, your story!

| arysa a răspuns:

Numai din invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare.

| betty17 a răspuns:

Soptesc pe la spatele meu
Dar nu-mi pasa
Ce altceva mai vor
Daca sunt diferita de ei
Nu sunt a nimanui, n-am stapan
Stiu ca ma critik si invidia ii macina.
Cui ii pasa de ceea ce fac sau zic? mie nu
Sunt asa si asa voi ramane
Niciodata nu ma voi schimba

sunt niste versuri de la o melodie
ps:o sa iti incapa in status

succes

| sunt_fericita a răspuns:

"Cine ma urashte pur si simplu ma invidiaza!"

| greenyk a răspuns:

Sau de ce nu ceva original, foarte original!

:
Putin imi pasa ce credeti voi despre mine

Haters make me famous

Gasesti tu ceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Persoanele figurante, prefacute, care nu ma suporta si carora adora sa manance piecare persoana in parte de Fundulet, sa imi dea ignore, ca sunt satula de toate parasutele din lista mea care se cred fotomodele dar in realitate sunt niste grasane imputite, frumoase doar macheate dar nici asa, care umbla cu stratu de 1 m de fond de ten pe fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cei care ma vorbesc pe la spate.Multumesc ca-mi demonstrati ca sunt in fata.