anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea un sfat. mi-am pierdut orice speranta. eu si iubitul meu eram impreuna de 8 luni si ceva si a aflat ca l-am inselat cu 5 luni in urma. ne-am iubit si inca ne iubim enorm, au fost o multime de lucruri minunate intre noi, desi nu aveam o varsta potrivita pentru asta ne doream un copil si ne gandeam la el, dar acum imi spune ca ma uraste si ca totul s-a terminat. eu o sa lupt pentru el mereu, dar mi-e frica sa nu ma mai accepte inapoi.

3 răspunsuri:
| Danutza27 a răspuns:

Cam primesti ce meriti, o relatie=incredere reciproca deci el nu se poate baza pe tine si sufla si in inghetata.

| Laurretta a răspuns:

Lasă-i timp! Acum se comportă așa pentru că a avut încredere în tine și tu l-ai înșelat. Lasă-l să se calmeze puțin și încearcă să aveți o discuție mai deschisă și vedeți ceea ce v-a urma.
da, e posibil să nu te mai accepte! dar dacă te iubește cu adevărat poate să-și mai lase orgoliul de băiat rănit și să o luați de la început, însă acest lucru nu va simnifica că va avea încredere în tine cum avea înainte.
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca l-ai inselat cand aveati 3 luni si un pic de relatie, ma intreb cat de mult l-ai iubit? Nu vreau sa te jignesc, insa daca dupa 3 luni ai putut face asta, ce ai face dupa 3 ani sau dupa 15 ani? Nu doresc sa te judec, insa tu ai mai avea incredre intr-o persoana care te inseala atunci cand iubirea ar trebui sa fie numai miere? Ai mare grija! Succes in demersurile tale.