| RAY a întrebat:

As vrea voi sa ma intrebati ceva? legat de orice

88 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Yaesmin):

Ti am mai spus

| RAY explică (pentru Clorox):

Eu vad ca pe implinarea sufleteasca umana

| RAY explică (pentru anonim_4396):

De la ora 2, 3 pana la ora 10, 11, dar cum am patul le geam imi bate soarele in ochii, dar de multe ori dorm dupa masa

| RAY explică (pentru AnonimCuDiploma):

Nu cred ca fac asta toata ziua, luna asta da am timp, ca e concediu pentru multi si nu prea am de lucru

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Unde am spus eu că ar fi scopul vieții(deși în mod logic cam ar fi că viața își are ca unic scop perpetuarea, supraviețuirea). Pur și simplu am întrebat.

| RAY explică (pentru T0T):

Pe mine nu ma intereseaza de specia homos sapins nici de scopul lor,eu imi traiesc viata asa cum vreau, cand voi gasi o fata sincera, serioasa, cu care sa ma plac reciproc, momentan nu vad asta un scop, tel, nu ca nu as putea ca na 50 de euro nu-i o avere dar nu vreau, nu simtt nevoia asta suprema a speciei homos ipocritos

| OldSoul a răspuns:

Unde ai ascuns-o pe Elodia?

| RAY explică (pentru OldSoul):

E la yasmin in apartament

Tu vorbești de scopul tău ca individ rațional, nu de scopul vieții și cum am dat de înțeles, nu te condamn. Doar am întrebat. Nu te tampona așa. Și pe mine mă enervează idioții care consideră că e o rușine în a nu avea o viață sexuală prea bună. Fiecare să își vadă de viața lui, de putințele lui și de plăcerile lui, deci baftă.

| OldSoul a răspuns (pentru RAY):

Eram sigur ca exista si un complice.

Bine lucrat d-le asasin.

Ma deranjeaza intrebarile astea, efectiv sunt aiurea, dar ce conteaza ce sunt ca sa ai de cine rade, doamne ce lume rea e in ziua de azi, nu ar ezita o clipa sa gaseasca motive sa rada de tine, cum puteti trai ma sa radeti de aproapele vostru, nu va e putin rusine, cei 7 ani de acasa unde sunt, educatia, bunul simt, cultura lipsesc in tara asta vad

Lol.

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

N-a zis nimeni ca-i rau, am zis eu asta?

| RAY explică (pentru OldSoul):

Da,m-a sarutat elodia apoi ca sa nu afle yasmin am inchis-o la ea in apartament, nebuna cand a gasit-o a mancat-o de nervoasa ce era

Ok

Fi sincer de ce ai pus-o ca sa razi de mine, ca sa ma faci de ras in fata tuturor, bravo ma mai facut, asta te face fericit

Ai ignor, multa sanatate ce sa spun, esti un om cu mare caracter caruia i place sa isi bata joc de cineva

De ce ar fi ceva rau?

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Chiar nu vrei sa stii raspunsul pe care ti l-am pregatit... Am vazut recent ca ti s-a cam dat peste nas, nu cred ca ar fi indicat sa-ti zic de ce. Crede-ma!

| MarioDraghi a răspuns:

Crezi că există infinit?

| RAY explică (pentru MarioDraghi):

Infinit? ma momentan stim ca exista 13, 8 miliarde de anii de spatiu, imagineazati in felul urmator big bang a fost o expansiune de energie care sa extin cu viteza lumini, poti face un calcul si afli cat de mult, 13, 8 miliarde de anii lumina, se poate el extinde la infinit? nu chiar sa vedem stelele vor muri, universul se va raci, asta daca nu gaurile negre nu vor stapani universul, si clar ca nu se va mai extinde nimic, mai intreaba-ma ca sunt curios

| MarioDraghi a răspuns (pentru RAY):

Ok dar găurile negre nu se află în univers, e banal dar și eu sunt curios, de fiecare dată când îți citesc întrebările am o bucurie, mă face să râd.

| RAY explică (pentru MarioDraghi):

Dovezi exista ca exista gaurii negre in spatiu, si daca nu ar exista stelele vor muri, vor deveni reci, universul va muri, nu se poate extinde la infinit asta daca nu exista cicluri, ma bucur ca razi

| fgdvdszvdfzfz a răspuns:

Ești extrem de agramat. Poți să ne explici motivul?

| Nemessys a răspuns:

Inaltime / greutate / ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut vreo facultate?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu vad rostul, mai bine faci un curs de calificare, am cunoscut pe uni cu facultate care nu aveau habar de multe chesti minore, nu se poate asa ceva