de fapt un om normal ti-ar reprosa : pune intrebari we don't give a F*CK about you. Dar iti inteleg situatia ai pur si simplu nevoie de un prieten/prietena care sa te asculte. Te simti ignorata si slaba crezi ca nu esti destul de puternica in rezolvarea acestei probleme. Ei bine spune-mi atunci de ce piatra te-ai impiedicat. Fie ca iti sunt prieten in acest moment. Sunt doar anonim nu am interes sa spun cuiva despre situatia ta.
. Atit de dragut mi-a parut mesajul tau, si m-a facut sa imi revin putin, si iti multumesc pentru asta . Deci vechea mea problema, nu am incredere in mine, si vreau sa am, zilele astea chiar am incercat si am crezut ca mi sa primit sa fiu tare, dar ..nu stiu cum sa iti explic. E greu, pentru ca azi am vazut poze cu baiatul pe care l-am iubit cu prietena actuala, si sunt atit de fericiti si ma bucur pentru el, pentru ca acum simt doar o simpla placere pentru el, insa problema e alta. Vreau si eu pe cineva alaturi, si tot imi spun ca nu voi avea pe nimeni pentru ca sunt fete mult mai frumoase decit mine si mai speciale, insa eu nu sunt ceva deosebit, si incerc sa ma schimb sa fiu altfel, poate voi atrage atentia. Si totul din cauza obsesiei mele ca ma subapreciez.
Okay : nu toti sunt perfecti si nu toti suntem inzestrati cu frumusete mai speciala. Insa sa stii ca nu toti baietii se uita numai dupa exterior. Odata si eu m-am indragostit de o fata frumoasa (parca era model natural) insa dupa ce am cunoscut-o de mai aproape imi puneam in fiecare zi intrebarea : cum naiba m-am indragostit de una ca ea? Imi puneam intrebarea pentru ca era oribila moral, departe de zimbetul ei se ascundea o personalitate cu totul urita. Deci daca asta te linisteste baietii: nu se uita doar la exterior. O perioada de timp si eu credeam ca starea mea de spirit o pot schimba doar eu, insa starea ta emotionala si modul cum privesti lumea este influentata de cei din jur. Vorbeste cu o prietena despre asta, te va intelege si iti va fi mai usor pe suflet. Cred ca problema ta este imaginea de sine : asta te face timida. Adica nu esti satisfacuta de modul cum arati si esti preocupata de cum te vad ceilalti in ce perspectiva. Nu te descuraja de la ceea ce spun altii sunt vorbe goale. Fii ceea ce esti si nu incerca sa fii ca prietenele tale sau ca celelalte fete. Crede-ma cineva cu siguranta se va indragosti de tine daca vei fi mai sociabila. Trebuie doar rabdare.
Daca vrei sa te descarci si dc nu sa si conversezi un pic, mi ar face placere la idul meu de mess: eurynomus3free
Fi mai increzatoate in tine. E bine sa fi optimista. Si nu te mai subestima, ca nu e bine. Trebuie sa fi stapana pe tine. Tu te conduci pe tine, nu probleme si necazurile care s-au adunat.
Schimba-ti culoarea parului si forma...sau doar forma, sau doar culoarea. Asa fac femeile cand se simt depresive, am citit undeva Am facut si eu asa si sincer m-a ajutat. Schimba ceva la tine si crede-ma, o sa uiti de prostii.