| ElySa a întrebat:

Asa de curiozitate... voi ce credeti despre cei care sunt bisexuali sau pe invers? ca vreau sa aud ce aveti de zis si vreau sa vad reactiile voastre big grin hai ce crede lumea despre cei bisexuali sau pe inversbig grin

10 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Atata vreme cat nu sar pe mine, nu ma intereseaza orientarea lor sexuala happy.

| fifty a răspuns:

Traim in secolul 21 e secolul schimbarilor radicale a omenirii, la mine in oras (CAMPINA) E normal sa vezi fete de mana sarutandu-se etc... eu m-am obisnuit

| Deea a răspuns:

Cred ca nu li se invart bine toate rotitele. Nu am nimic personal cu ei dar Dumnezeu a dat pe pamant femei care sa se imperecheze cu barbatii si invers. Nu mi se pare ok daca sunt impreuna doua persoana de acelasi sex.

| Pho3nix a răspuns:

Nu cred nimic.
Si ei sunt tot oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot de Dumnezeu sunt lasati, daca un frate sau o sora de-a ta ar fi ce ai crede?

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

La femei mi se pare destul de "hot" orientarea gay sau bi. Si atat timp cat sunt hotarate in privinta orientarii lor si nu incomodeaza societatea straight prin cine stie ce gesturi e ok.
Cat despre baieti... mi se pare aiurea sa fii gay. Teologia spune ca iubirea este fata-n fata, iar in cazul homosexualilor, e putin pe la spate.

| costymaximus a răspuns:

Este treaba fiecaruia ce orientare sexuala are, nu deranjeaza pe nimeni, iti spun ca daca nu le-am da asa mare importanta nu ar mai fi asa un eveniment o defilare de homosexuali(gay, lesbiene).

| anason a răspuns:

Nu am nimic cu ei atata timp cat stau in banca lor. dar daca vad pe strada 2 gay sau 2 lesbi tinandu-se de mana sau sarutandu-se mi se face scarba.

| madalicious a răspuns:

Sincer nu prea ma intereseaza. atata timp cat Nici ei nu au nimic impotriva mea... Ii consider oameni nu animale!

| Dan_Tm a răspuns:

Cand eram mai tinerel si vedeam 2 tipe mi se parea interesant, acum, thinking