Nu am primit asa ceva, dar imi imaginez ca este posibil. Nu ma mira, cand vine vorba de romani, multi se comporta asa si in realitate.
Eu nu mai stau la vorba.te depistez prin satelit si intru peste tine in casa daca ma calci pe bec.
Si daca stau intr.o rulota, te-ai ars este?
În general așa sunt conflictele amăreștenilor pe Internet.
Ăia cică mai elevați au altele când ai conflicte cu ei:
- „ești frustrat/ă"
- „ești virgin/ă sau nef..."
- „ești sărac/ă"
- „ești comunist/ă"
- etc.
Welcome to the Romanian Internet.
Nu stiu tu dar eu sunt de parere ca trebuie sa fii foarte penibil sa trimiti asa ceva. in 3 ani de TPU nu am trimis asa ceva si e prima oara cand primesc asa ceva
TPU e doar un site.
Dar gasesti oriunde (forum, comentarii articole, videouri YouTube, etc).
Oricat ai incerca sa eviti conflicte, e imposibil ca macar o data sa nu gasesti un tigan virtual care sa te copleseasca cu educatia lui.
TPU e minciuna fata de Youtube . sau cand joc gta online, doamne cati de genul sunt acolo . unu mai prost ca altul
Cred ca are. cel putin fata lui de depriat asa ar zice. cel de sus e baiatul care te pupa in fund la o intrebare despre greutate cu o fata de 1.70. haios ca eu doar ii pun o intrebare si el sare de cu.r in sus.
acum am înțeles despre ce vorbești dar na, e greu să accepți și părerea celorlalți. chiar părea ok
Nu am o problema cu ce facea. baietii care nu le au cu fetele reale se dau la alea pe internet. m-a deranjat faptul ca dadea informatii tampite
știu, el e cu matrimoniale.ro. deranjant e că nu știe să comunice și trimite mesaje de genu. oamenilor de tipul lui le e mai ușor să-ți dea una în bot, decât să rezolve lucrurile vorbind.
saracul
Parca nu stiu toti asta . numai retarzi de genul trimit mesaje de genul
AndrewTate7789 întreabă: