| albastrel a întrebat:

Asa... mi-am luat un piercing pentru nas...intrebarea este...cum mi-l pun? ca imi este frica! sad

24 răspunsuri:
| utilizatortpu a răspuns:

Poate există un centru ceva la tine în localitate. Cel mai bine este să mergi la un spital sau policlinică, să plăteşti un medic sau o asistentă să ţi-l pună. Nu lua sfaturi de la profani să păţeşti cine ştie ce.Ai grijă, să nu reuşeşti să te infectezi singură. Baftă şi trimite o poză să văd cum arăţi cu pierciengul.

| cristi27 a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la un salon de tatuaj si body-piercing si rezolvi problema. Ei lucreaza cu ace sterilizate si e mult mai igienic, daca iti faci singura sa nu se infecteze locul unde faci gaura k atunci nu e bine deloc pentru tine

| albastrel explică:

Problema este ca la mine in oras nu este nici un salon de tatuaj sau piercing-uri sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singura...cu bormasina... un burghiu mai finutlaughingdaca vrei vin eu la tine si iti fac gaurarolling on the floor

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cand l-ai luat, nu te-ai gandit ca trebuie sa-l si pui cumva?

| cristi27 a răspuns:

@criticul; esti de belearolling on the floor

| albastrel explică:

Ardnaxur1961 bineinteles ca m-am gandit big grintongue

| albastrel explică:

Criticule...eu ma gandeam acum unde sa il mai pun... daca tu imi vei manca nasucul... asa cum ai zis tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok @alinu, tu alege locul unde vrei... dar sa stii ca eu nu renunt la bormasinalaughing

| albastrel explică:

Criticule esti sadic rau de tot! rolling on the floor. ti-am mai zis...mai ma gandesc la loc... tongue si la persoanawinking

| Mefisto23 a răspuns:

Daca nu vrei ca nasul tau sa aiba puls propriu, cred ca ar trebui sa apelezi la o persoana specialiazata! laughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Se pare ca, totusi, n-ai luat in calcul chiar toate optiunile.
@criticul: Am eu o bormasina cu percutie... d'aia de neam prost...de spart peretii sa stresezi vecinii. Vrei? Vrei?

| albastrel explică:

Ardnaxur1961 ce rea esti crying.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ardnaxur1961...mersi multlaughing
aluinu@trebuie sa fii multumita ca nu iau dalta si ciocanulrolling on the floor

| albastrel explică:

Criticule treci la alergat imediat! de ce postezi pe site, A? mersi frumos pentru ajutori prietenii mei... o sa apelez la... un asistent medical!big grin...desi nu cred ca o sa vrea sa ma ajute... e cel care imi face mie injectiile mereuhee hee

| Parintele a răspuns:

Mergi la un salon specializat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Alinu, acum fara gluma...mergi la medicul de familie.
Nu mai au voie astia sa faca asa cum se facea odata...de unde cumparai piercing-ul acolo faceai si gaura.
Deci...medicul de familie.

| Ben. a răspuns:

Stiu eu un doctor. te rezolva el.

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, te-ai gandit bine cand ai luat aceasta decizie?
te rog mai fa-o odata; daca apuci sa iti gauresti pielea de pe fata, sigur vei ramane cu semn, cu un orificiu permanent; poate peste ani, o sa iti para rau ca ai incercat asta datorita varstei, -acum tinara, dar pe la 30, 40 ani, poate ca nu se mai poarta si nu il mai vrei, dar nu mai aice sa faci. et rog mai reflecteaza asupra acestei decizii... Cu drag, Lucien. Astept hotararea ta.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu te grabi te rog sa te mai gandesti,, daca peste cativa ani nu se mai poarta vei ramane cu o gaura la nas pentru toata viata. Cum o sa te duci la cununia civila sau la nunta ta, mireasa cu gaura la nas?

| jo a răspuns:

Du-te la cabinetul medical cel mai apropiat. Operatia trebuie facuta in cele mai sterile conditii, pentru a preveni contractarea vreunei boli (precum hepatita C, foarte raspandita printre cei cu tatuaje si piercinguri facute in magazii) si a infectiei. Apoi respecta regulile de igiena pe care ti le cere asistenta medicala.
Nu uita ca procedura aceasta iti lasa o cicatrice permanenta. Nu vrei mai intai sa porti o vreme un cercel tip clips, sa vezi daca intr-adevar iti place si te simti bine si, vorba aia, poti sa-ti stergi nasul cu cercelul acolo? Apoi vei putea spune ca ai decis in cunostinta de cauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saloot eu mi-am facooot pirsing deam de 4 zile si mi-am luat cercel de aur ma chinui si imi este foarte greu sal poon ajutatii cumva n-am ideiie ce sa-i fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa ti-l faci singur atunci trebuie sa iti iei o brnula si sa inpingi acu din barnula pin partea interioara si dupacea dupa ce ti-ai facut gaura trebuie sa scoti acu si raman chestia acea de plastoi trebuie sa o tai unpik si dupcea trebuie sa iti bagi pirsu in cahestia aia de plastic si tar de cahestia aia de plsatic si iti ese pirsu...si eu mia-am facut pircing singura si nu dore te sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello si eu mi-am luat de aici http://www.smartbuy.ro/piercing.html o mica bijuterie cum imi place mie sa spun si nu stiu exact unde sa ma duc sa mi-l pun... as incerca singura dar imi este cam frica...