Well.eu nu ascult manele. Mi se pare o muzica lipsita de sens, in care un tip ii admira ''comorile'' uneia, in care spune ca are ff multi dusmani deoarece este bogat, si pot continua... Sper ca nu asculti manele pentru ca iti faci rau tie dar faci ce vrei eu doar te-am sfatuit. Incearca si tu.rock sau pop sau tehno, electro.sunt multe genuri. Sper ca te-am adus pe ''calea crea dreapta''
Fiecare are propriile sale gusturi. Daca tie iti place un gen de muzica, nu poti obliga pe nimeni sa ii placa sau sa il asculte, la fel si cu genurile neagreate de tine, nu ar trebui sa catalogati lumea asa usor, dupa genul de muzica ascultat.
Si da, ascult manele, la petreceri, la o nunta, manele cu bun gust,
care intr-adevar exista, dar oamenii sunt prea preocupati sa catalogheze, ca sa descopere si aspectele favorabile ale unui lucru
Singura nu ascult.La o petrecere nu ma deranjeaza! Chiar ma enerveaza persoanele care isi baga degetele in urechi la petreceri ca nu asculta manele. sa o luam logic acum.au pus astia la mine la banchet nane-poveste de seara nu vrei sa stii ce urat era cu toate ca ascult numai nane si arssura
Asa e DarkRose, nici eu nu ascult. Dar daca te duci la o nunta/petrecere/banchet nu ai cum sa dansezi numai pe house te asigur.
Cu siguranta NU! sunt multe alte genuri mult mai misto cum ar fi pop, rock etc.
NU! deci nu incerca sa asculti am vazut de ceva vreme la prietenii mei ca sunt obsedati de manele!:-&. Mai bine nu.pur si simplu astia de la manele cu ar fi taraf tv sunt rromi toti.:-&
Nu am ascultat in viata mea, nu ascult si nu voi asculta...
Mai bine ma pui sa ascult o ora Tokio Hotel
Da. eu ascult manele. Nu d`alea de bani, valoare, d`alea de urla wai mamicuta mea sau chestii de genu` asta. Dar sunt unele care chiar pot sa spun ca-mi plac. :d
Ascult orice. Chiar si manelele. Este o muzica cenzurata, nu cum este Hip-Hop in care toti,, isi baga" in gura altora sau nu mai stiu eu ce..., insa ascult si eu hip-hop, dar cele cenzurate.