| BăiatuCuPassatu a întrebat:

Aseară am avut un vis macabru care m-a tulburat, un vis ce nu am mai avut niciodată. Acum 3 ani, o fată de la mine din sat, în vârstă de 15 ani, care mă plăcea pe mine, a murit subit într-un accident de mașină în timp ce se afla într-o altă localitate, la bunica ei. Aseară am visat că mă plimbam într-un cimitir, pe timp de zi, iar la un moment dat, în timp ce mergeam încet printre niște morminte, am zărit-o pe ea (Paula) stând pe un cavou și îmi zâmbea ciudat, nu vorbea, ci doar stătea în fund pe un cavou din piatră, era îmbrăcată într-o geacă de blugi, era altfel vopsită față de ce coafură și culoare purta ea când era în viață și era foarte machiată, adică era machiată ciudat, foarte strident, cu mult ruj și mult rimel negru în jurul ochilor... și ținea în mână un buchet mare de trandafiri de diferite culori, dar cei mai mulți dintre ei erau roșii, iar eu am realizat în vis că ea este moartă și mă speriasem, mă uitam la ea speriat, nedumerit și nu puteam să merg mai repede, mi se tăiase răsuflarea, eu zicând în gând că ea este moartă, și ziceam *cum e posibil* iar ea stătea acolo și se uita la mine încontinuu, zâmbind, dar fără să spună nimic. Și m-am trezit... Vreau să vă spun că ea acum ar fi trebuit să aibă 18 ani și că mereu i-a plăcut de mine, dar eu fiind mai mare cu 3 ani ca ea, îi spuneam când ea vroia să ieșim să ne plimbăm, că eu sunt prea mare pentru ea, și că poate vom vorbi, dar când ea va mai crește. De câte ori era ziua mea, ea era prima care îmi trimitea sms și îmi spunea la mulți ani, la fel și de 1, 8 martie, ea vroia să ne întâlnim și când ne vedeam, îmi dădea ea mărțișoare, vroia mereu să mă sărute, dar eu eram distant și îi spuneam mulțumesc și fiind mai mare decât ea, o ignoram și plecam, spunându-i mulțumesc pentru ce-mi dădea ea. De gândit, nu m-am gândit la ea de mult timp, și de aceea sunt puțin agitat, că nu prea am mai avut vise de genu, iar visul acesta mă face să-mi îngheșe sângele în mine de câte ori văd imaginea aceea cum eu mergeam liniștit prin acel cimitir și la un moment dat am văzut-o brusc pe ea, stând pe acel cavou cu acel buchet de flori în mână. Credeți că a fost doar un simplu coșmar, sau că ar putea fi un semn, ceva *paranormal*?
Nu sunt genul care să creadă în superstiții, horoscop sau alte chestii dar acest vis m-a neliniștit foarte mult. Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Pur si simplu e o perioada in care ti-ai amintit de ea, iar creierul tau, un izvor de creativitate - dintre imaginatiile tale + filme/povesti ce ai vazut/auzit, a scos acest vis.
Ai fost atat de impresionat pentru ca probabil te-a impresionat mult moartea ei si te simti cumva in subconstient putin vinovat ca nu i-ai acordat atentie si ca nu a apucat sa aiba nici macar o intalnire cu tine, avand in vedere ca de mult te placea si cat de devotata iti era. Noh, si visul asta re zultatul acestor ganduri si amintiri.

1 răspuns:
| Alexia079 a răspuns:

Depinde.Se poate sa nu isi fi gasit linistea deorece nu ati fost impreuna si ea sa isi fi dorit asta foarte mult.Zic sa mai astepti putin. Daca vei continua sa visezi asa ceva iti recomand o vizita la un psiholog sau mai bine la un parapsiholog despre care am auzit ca se pricepe la chiesti din astea.