Deci intrebarea ta este daca te-ai imbatat? Noi nu avem de unde sa stim, adica... nu am fost acolo. Ar fi irational sa iti dam un raspuns clar cu da sau nu.
Dar judecand dupa faptul ca iti aduci aminte evenimentul, probabil ca nu.
Pentru binele ficatului, recomand sa nu mai bagi atata pana pe la vreo 16, ca daca te incalzesti de acum cu shoturi la 20 de ani iti trebuie sticle Si da te-ai imbatat.
Când eu aveam 13 beam tedi și tymbark, și ca să beau alcool ma furisam la sticla de vin făcută de bunicul... Nu mergeam în club sa fac shot-uri.Esti ca mica pentru chestiile astea, ma întreb ce vârstă acea sărbătoritul de își sărbătorea ziua de naștere într-un club și dădea shor-uri minorilor. Avand în vedere ca ai fost însotita de un adult ar fi trebuit sa nu te lase pe tine sau pe ficasa sa faceți lucrul asta. Dacă de pe acum de îmbeți mai încolo...
Crezi ca eu nu beau tymbark și Tedi? Ai auzit de "supradoza de tedi"?
Am auzit la copii de 14 ani.Acum e numai un suc dar a devenit la MoDa sa bei Tedi.Eu am baut de placere ca na, e bun sucul, mai e si natural si e vreo 1, 50.Nici acum nu ma prea dau la bautura, cand si cand la o aniversare.