| Horațiub a întrebat:

Aseară, am fost la birt și am consumat alcool cu niște prieteni după care m-am întâlnit pe drum cu o babă și am invitat-o să bem împreună la mine în rulotă, eu fiind paznic la un iaz de pește... După ce ne-am cherchelit bine, am făcut sex însă ea a zis că vrea să plece acasă deoarece trebuie să iasă din tură și să vine acasă soțul ei acasă așa că ne-am grăbit, ne-am urcat în căruță, am luat-o prin câmp apoi am dus-o cu căruța acasă la ea și am lăsat-o în fața porții, ea fiind în comă alcoolică iar astăzi am auzit de la vecini că ea a fost găsită moartă și sunt foarte îngrijorat ca nu cumva să cad tocmai eu la mijloc, de aceea vă cer sfatul vostru în acest moment. Eu, după ce am dat-o jos din căruță, ea era cât de cât conștientă și a intrat singură în casă iar eu am plecat, dar am auzit că a fost găsită dimineață, în spatele casei, mutilată de câini. Nu știu ce să fac în acest moment, sunt foarte speriat să nu fiu arestat. Ce sfat îmi dați? Îmi este frică să le zic la vecini că am petrecut cu ea la mine la iaz și că am stat câteva ore împreună, de frică să nu interpreteze lumea că eu sunt suspect. Menționez că ambii suntem pensionari.

2 răspunsuri:
| floareaalbastraa25 a răspuns:

Nu o sa fie mare chestie, cel mai probabil vei fi chemat sa dai o declaratie. dar asa, nu e vina ta ca ea a vrut sa bea pana si a pus in cap...

| Freya1 a răspuns:

Chiar dacă pare ireal, chiar se poate ca povestea sa fie pe buna pentru ca mai sunt multe cazuri.
Dacă se face acheta cu toate ca nu prea cred având în vedere ca e sigura cauza morții, nu ai de ce sa nu spui ce ști.Asta te va disculpa de multe.
Poveste e simpla.A băut cu tine, poate o mai fi băut și inainte, sau atunci a depășit limita, ai dus-o acasă și de acolo nu mai ști nimic ca doar nu stai cu ea în casa.
Oricum la autopsie se vede ca nu a omorat-o un om.

Întrebări similare