Am primit si eu idiotenia aia, acum vreo 3 luni si astept (inca), foarte nerabdatoare, sa vad cum puii mei apare fantoma aia, sau ce-o fi ea, la etajul 9.
Putea să scrie oricine astfel de mesaje şi să le trimită la toată lista lui.
Am primit o multime de mass'uri cu bancuri sau ca sa ajutam pe nu ştiu cine că a făcut un contract cu YM şi la fiecare mesaj trimis ei primesc 0. 01 euro (parcă) şi mi se pare că unele dintre ele le'am primit de mai multe ori .
Chiar acum am primit:
Maria Mercedesa, cumnata Magistralei, ruda cu Fane Bordura, neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteai Ronaldinho Romario Huan Carlos Miramar SUFERA DE EL. Aceasta maladie este incurabila … pentru alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsta de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pentru a captusii cu aur, si ultima turla din cele 48 de la palatul sau. Pt fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness, cafea, 3 in 1, red bull si alte alea. Daca stergi acest mesaj, jur ca ai INIMAAA DE PIATRAA, INIMA DE LEEU
Pff... copilarii . si eu pot sa zic acum : te omor! ma crezi?. ca n-am cum:p